IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hmm... Life is full of difficult choicesKeskiviikko 07.10.2009 17:17

Meinasin juuri kirjoittaa kuinka saatankin nyt olla tottunut jo tähän uudistukseen. En sitten ollutkaan. Toisaalta tämä takkuaminen johtuu varmaankin siitä, että ylläpito säätää vielä jotakin (tiedotteesta päätellen).

Alkushokista selvitty, se ei silti ratkaise pulmaa: Pitäisikö minun jättää vanha kunnon Galtsu kokonaan? (Sillä eihän täällä kukaan minun tuttavani käy kun ovat niin naamakirjautuneita, seuraavaksi varmaan "pakottavat" mut liittymään Twitteriin, tai johonkin mikä seuraavana tulee "trendikkääksi")

Olikohan mulla jotain muuta "asiaa"? Njooh, uneni ovat aivan liian ihania, elämäni sekavaa, en saa aurinkolasejani takaisin ellei yksi lopeta mulle vittuilua ja ja..

Tänään tyttöjen ilta Heikin ja Lissun kanssa, jo oli aikakin. Vaikka alkoholihan ei poista ongelmia, mutta eihän sitä tee maitokaan. Ystävät saattavat vaikka poistaakin... hetkeksi.

Ehkä unohdan kaiken joista nämä ongelmat alkoivat. Niin kai pitäisi tehdä, menee liian vaikeaksi. Eikä mulla nyt mitään vakavia ongelmia ole, elkää peljätkö, en ole menettänyt vielä suhteellisuudentajuani. Kait.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.