IRC-Galleria

Keijukainen

Keijukainen

neiti Takkutukka Lumpeenkukka...

...Sunnuntai 04.01.2009 19:00

Tässä on saanut muutaman päivän aikana huomata kuinka moneen asiaan kieltä itseasiassa tarvitsee... Kaikki tuntuu yhtäkkiä hankalalta ja oudolta, ihan vaa siksi että kielessä on reikä...älytöntä! Miro ainakin tuntuu pitävän äitiä vähintään seonneena.. :) Etenkin mun ruokia se katsoo kovin kauhistuneena ja toteaa "yööh, ei pelle namnam, pelle tätä"(vapaa suomennos: Yöök, Miro ei syö tota, Miro syö tätä)

Tässä onkin tullut koettua mitä mielenkiintoisimpia kulinaristisia elämyksiä viime päivinä... Kaikki ruoka vaan soseeksi, niin namnam! Eilen söin mm. kasvissosekeittoa johon olin lisännyt vähän tonnikalaa ja lohta ja päätyipä sekaan myös jauhelihakiusauksen jämät... Ihan sillä nälkä lähti... :) Voin sanoa että pakastimessa puolvuotta seissyt vedellä ohennettu sosemaksalaatikko ei ole mitään herkkua, mut paljon voita sekaan niin sekin menee...(ainakin kun on tarpeeks kova nälkä)

Huomenna pitäis töissä yrittää puhua ees suht ymmärrettävästi... Kun vaan keskittyy niin kyllä se onnistuu... Illalla vielä työkaverin ja avokkinsa valmistujaiset... Jippii, varmaa istun nurkassa ja yritän murentaa keksiä lusikalla jotta voisin edes maistaa vähän...

No mut eihän tää paraneminen ikuisesti kestä...ja ei, ei kaduta vieläkään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.