IRC-Galleria

JälkipohdintaaKeskiviikko 09.12.2009 02:14

Olin tossa treeneissä taas ja oli jälleen aika pienet treenit (ku meitä oli tosiaan vaan 5 paikallaolijaa) ni siinä sitten noitten treenien vetäjä istahti alas siinä alkuvaiheessa ja rupes kertomaan ja selittämään laajalti asioita, vähän itsestään, vähän meidän dojosta/seurasta ja sen sellasta. Siinä sitten kuunnellessa kaikkia niitä sen asioita joita se kerto siinä ni tuli mieleen että "mulla olis niin moneen kohtaan jotain sanottavaa tai lisättävää tai jotakin huomautettavaa." Mut sit mä sen jälkeen mietin kanssa nopeesti perään että "mut miks mä niin tekisin? Mitä mä oikeesti hyötyisin siitä? Mitä auttaisi oikeesti jos mä nyt aukaisisin suuni ja puhuisin niitä asioita jotka mun mielestä liittyy tohon muka jollain tavalla?"

Tästä siis huomaa vaan että kuinka paljon loppujen lopuks opetuksesta tai avun annosta voi mennä hukkaan jos joku huomionhakunen jamppa haluaa ruveta pätemään taikka turhaan varmistelemaan asioita. Jos mua ohjeistetaan tai autetaan ni miks mun pitäis ruveta siinä vaiheessa yrittää ruveta voittamaan sitä keskustelua ja näyttämään paremmuutta? Vois melkein sanoa että tää pätisi sellaiseen tilanteeseenki, jossa jolleki on käyny jotain paskaa ja se on tosi vihanen, eikä halua kuunnella ketään. Toki, sehän ON ihan helvetin vaikeeta ottaa mitään vastaan ku keho yhä jyllää kaiken maailman aineita ja järjenjuoksu ei oo sitä kovin nopeinta, mut ei sekään tarkota sitä etteikö vois yrittää kehittää siihen suuntaan. Ei se nyt mikään blokki oo, et ku se on vaikeeta ni et se olis mahdotonta. Tässä mä tosiaan myönnän täysin että oon aivan saatanan jääräpäinen ja et ku mä oon vihanen ni mullahan paskasuodatin kasvaa semmosiin määriin että melkein mikään ei mee läpi. Mä oon kaukana täydellisestä (vaikka mä oonki paras, eiku :D:D:D).

Sit yks lause jäi niistä opetuksista tänään mieleen (mikä ei nyt niin paljoa liity noihin ylempiin teksteihin mut pidän sitä jotenki julkaisun arvosena mietelauseena:

"Ei oo oikeaa eikä väärää, on vain oma mielipide"

Sekä helvetisti lukuisia muita fiksuja lauseita, mitä en nyt jaksa ruveta jakamaan teidän kanssanne. Saatte itte opetella jotain senki lusmut :D:D:D

Mut joo, jälleen meitsi vetää jotain aivan omaa triviaalia settiä joka ei välttämättä kiinnosta ketään, mut ainaki itte sain purettua sen :D

Juhis/Kenji

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.