IRC-Galleria

Kernel

Kernel

Googleta ku et tajuu kuitenkaa..

Selaa blogimerkintöjä

GalleriastaKeskiviikko 21.04.2010 17:29

Ihmiset on totaalisesti hävinny täältä facebook:iin, Twitteriin, MySpaceen, NetLog:iin, kuvakkeeseen, ii2:seen, Deaviantart:iin ja muualle. Mitä en suinkaan ihmettele.

Uusi sukupolvi gallerian käyttäjiä on jälleen astunut tänne tajuamatta edes miten galleria tuli olemaan ja miksi. Ja juuri tämä tekee sen, että alkuperäiset käyttäjät, joille tämä oli jotain ihan muuta ovat uhanalainen laji täällä.

Ajatelkaa, ollaan dösässä, istutaan, ja sieltä tulee joltain pikku-pissikseltä joka luulee olevansa jotain jos galtsussa käy: "Olin taas ircis kattoo yhen ihanan jätkän kuvii, siis se on niin hot bla bla bla"

Siis voi hyvänen aika kun toi särähtää korvaan, ihan niinkuin pianistina jos joku sanoo pieno.. ARGH! Se ei ole mikään VITUN PIENO!! Vaan PiAno..

Ja sama siis tässä irc/galleria hommelissa. Irc on aivan muuta, kuin IRC-galleria, enkä yksinkertasesti tajua ihmisten saamattomuutta. Netti on pullollaan infoa kaikesta mahdollisesta. Googleen hakusanaksi laittamalla IRC löytää kaiken infon mitä asiasta tarvitsee.

Suosittelen tätä actionia kaikille jotka tosissaan kelaatte irc:in ja gallerian olevan sama asia..

Ehkä kun olette hetken lukeneet tajuatte asioista hieman enemmän.

Anteeksi vuodatus. Ärsyttää pikku-pissikset ja ignorantit ihmiset näin yleisestikkin.. Rautalangasta saa vääntää et ihmiset aina joskus tajuaa mistään mitään, ja suoraan sanottuna. Vihaan sitä.'

Have a nice day, Maggots!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.