IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

10 tapaa saada nainen alastomaksi useamminKeskiviikko 24.12.2008 02:45

http://www.uusisuomi.fi/viihde/44977-10-tapaa-saada-nainen-alastomaksi-useammin



1. Ei aina makuuhuoneessa. Kokeile vaihteeksi jotain ihan uutta paikkaa – vaikka keittiötä, kylpyhuonetta tai Turkua. Uusi paikka saattaa taata sen, että poikkeatte muutenkin rutiineistanne.

2. Lähtekää kanoottiretkelle tai patikoimaan. Pieni vaaran tuntu stimuloi dopamiinin tuotantoa naisen aivoissa, mikä tutkimusten mukaan lisää seksinnälkää. Nainen näkee miehen samalla kertaa jännityksen aiheuttajana ja turvana. Visiitti pikkuhotellissa vaarallisten seikkailujen jälkeen takaa onnistuneen päivän.

3. Syötä naiselle lakua. Kirjailija ja seksiterapeutti Ava Cadellin mukaan lakritsi lisää verenkiertoa naisen intiimialueilla jopa 40 prosentilla.

4. Tutki uusia alueita. Uudet aluevaltaukset myös iholla toimivat. Käytä hieman aikaa naisen niskaan, sillä niskaan päättyvät monet hermoradat.

5. Pyydä naista heivaamaan alushousut aterialla. Romanttinen illallinen muuttuu seksikkääksi, kun nainen syö jälkiruokansa ilman pikkuhousuja, sanoo kirjailija ja sosiologian professori Pepper Schwartz.

6. Puhu tuhmia yleisillä paikoilla. Seksuaalifantasioista kertominen kuiskuttelemalla julkisella paikalla lisää jännitettä mutta on samaan aikaan turvallista, koska tositoimiin ei heti pääse.

7. Suutele 12 sekunnin ajan. Pitkä, nautinnollinen suudelma tutustuttaa teidät jälleen toisilleen. Suutele häntä kunnolla ainakin kahdesti päivässä: aamulla ja heti kotiin tultuasi.

8. Käytä apuvälinettä. Nainen nauttii saadessaan suuseksiä. Paranna asentojanne laittamalla tyyny hänen lantionsa alle ja toinen oman leukasi alle.

9. Puhu suuria. Naisella on aina unelmia – perhe, oma koti tai jotain muuta – ja niiden täyttämisestä puhuminen koskettaa hänen perimmäisiä vaistojaan. Suunnitelmista ja unelmista keskustelemalla korostat myös pitkäaikaista sitoutumistasi.

10. Sen kuin tuijotat vaan. Keskity hänen vartalossaan siihen, mikä sinua eniten miellyttää ja kerro hänelle, miten kaunis hän on. Nainen tuntee olonsa seksikkääksi, kun sinä ajattelet niin ja kerrot sen hänelle.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.