IRC-Galleria

Kidiss

Kidiss

WERSMAN private ;)

Uusimmat blogimerkinnät

"Peeveetä ei voi tarhata ällveen kanssa koska ällvee oppii laukalle ja peeveehen voi tarttua ällvee-pasilleja minkä seurauksena peevee ei enää kulje kuolaimella peräänannossa.

Tämän kauhuskenaarion voi torjua käärimällä sekä peeveen että älveen FOLIOON ja laittamalla peeveelle sen päälle pari burberry-lointa, sävysävyyn sopivien fleecepinteleiden ja riimun kanssa.

Älveen kanssa tilanne on yksinkertaisempi koska on aina kuskin vika jos starttari laukkaa eikä askellajilla ole väliä radan ulkopuolella.

Jos älvee varastaa peeveen sukat, niin omistaja täytyy laittaa mitä ankarimpaan edesvastuuseen."

"Peeveetä ei pysty naamioimaan älveeksi koska milloin tahansa peeveen jalo olemus ja ylivertainen rakenne paljastavat hämäyksen.

Koska peevee imee itseensä jo tammanmaidosta miten kuljetaan peräänannossa ja oikeinpäin niin peeveen lihaksisto on liikunnasta ja varsinkin ratsastajasta riippumatta aina täydellisesti kehittynyt.

Koska älvee on saanut emänsä maidosta obersekkipöpöjä, sen lihaksisto ei ikinä voi olla yhtä jumalainen eikä liikkeet yhtä puhtaat kuin peeveellä. "



PAKKO KAI SIIS LAITTAA DEMON ERI TARHAA AINII JA DUMBO ON VIEL VARSA! O OU JOS SE OPPII VAIK PETELT PAHOI TAPOI :DDD HAJOTKAA.: :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.