IRC-Galleria

Kiropraktikoiden ylistysTiistai 02.10.2007 17:46

(varoitus: sisältää tylsää tekstiä)
Nyt se on tapahtunut.
Kävin kiropraktikolla näyttämässä häntäluuta jonka loukkasin 2002 vuonna Levillä kun lensin hienosti suksilla. (tämä olisi pitänyt saada videolle!) Oltiin laskemassa isolla porukalla mäkeä, muut menivät jo alas kun jäin odottamaan toisen kaaduttua [[user picture=67840306]_Vihollinen_[/user]]. Jatkettiin laskua, muut odottivat alhaalla ja huiskivat jotain. No minä lisäämään vauhtia että hienosti sitten pysähdyn ihan niiden eteen. Huiskutus lisääntyi ja mietin että on se nyt perkele.. Lähemmäs päästyäni huomasin että siinä oli pieni pudotus ja pieni hiekoitettu tie. Välkkynä blondina ajattelin liusuvani hienosti toisellepuolelle.... "hyppyrin" jälkeen sukset otti hienosti kiinni hiekkaan ja havainnollistaakseni voin sanoa tuntuu varmaan samalta kun kärpänen jää kiinni kärpäspaperiin. Siinä minä sitte makasin X asennossa keskellä tietä, naama himpunverran tiestä onneksi ylempänä. Olis ollut varmaan hieno naama..
Tämän seikkailun jälkeen häntäluussa oli jotain vikaa. Se aina välillä "meni paikaltaan" ja saattoi vetää paikaltaan vasemman jalankin. Kävin niksauttajalla joka sen laittoi "paikalleen" mutta kipu oli hirveä (häntäluun lähellä on todella paljon hermoja) ja koska se ei kuitenkaan siellä pysynyt ajattelin kärsiä.
Nyt 5 vuoden päästä isäni kehuttua läheistä kiropraktikkoa ajattelin lähteä käymään ja kyllä kannatti. Setä naurahti kun menin "sängylle" makaamaan. "Häntäluun pitäisi olla tässä ja sulla se on täällä".. Häntäluussa oli skolioosi (tämä siis normaalisti selkärangan "keskikohdassa") ja häntäluu on 4 senttiä väärässä paikkaa, painaa tänne sun vasemman pakaralihaksen alle. Sitten setä sanoi että laittaa paikalleen, pari silitystä ja se oli siinä. Uskomatonta, ei yhtään ottanut kipeää, ainoastaan hetkenpäästä tuli vähän huono olo mutta se meni ohi.

Voitte ehkä kuvitella kuinka hassulta tuntuu kun se on siellä missä kuuluukin. Autossa istuessa huomasin että olin koko tuon ajan jännittänyt alaselkä/pakaralihaksia ettei siihen ota kipeää istuessa, kävellessä .. Nyt on aika harjoitella rentoutumaan.

Tuntuu jotenkin tyhjältä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.