IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Universaali rakkausTorstai 17.06.2010 03:47

Heipä hei, te kaikki kaksi ihmistä jotka tähän koskaan törmäätte!

MySpacessa on infoa sikäli mikäli ketään kiinnostaa tai jos englanti taittuu, mutta tässä nyt pieni infopaketti siitä kuka Oskari Kiiskinen on.

Kirjailija, graafikko, muusikko, valokuvaaja ja whatnot. Se mikä nyt ketään täällä saattaa kiinnostaa eli hip-hop debymixtapeni tuloillaan ennemmin tai myöhemmin (2010-2011) nettiin ladattavaksi, ilmaiseksi obviously.

Biisit itsessään on aika 'rankkoja'. Ei mitään gangstapaskaa mutta politiikka, uskonto, syrjäytyminen ymv. aiheet esiintyvät suurimmassa osassa biiseistä. Jotain rennompiakin biisejä eksynyt mukaan, mutta ei mitään perus populaari/clubipaskaa missään tapauksessa. Biisejä levylle tulee 30 (+ ~2 bonusta), ja feattaamassa näillä näkymin ainakin Sticku sekä Nyrkki, koetetaan houkutella muitakin.

Muista proggiksista sen verran että levyarvosteluja kirjoittelen tällä hetkellä Hip Hop Isn't Dead:lle (googlella löytyy). Palefacen Back to Square One oli esikoiseni, tulossa tulevaisuudessa ainakin It's a Tensta Thing sekä Quarter Past, ja myöhemmin mahdollisesti The Ritual, S.C.C Presents Murder Squad Nationwide, Renaissance Music, Honor in Sin ja laaja lauma muita. Lisäksi varmaankin jotain julisteita (viimeksi tein Sabac Red:n "The Features and Future" -julisteen ja Seinäjoen Bräbädiräp! -tapahtuman julisteet ja flyerit) sekä animaatiopätkän Provinssirock 2010 screeneille (nimetön, mutta työnimike oli Varaanien Tanssi).

Kirjoja on kolme työn alla (pakina, romaani ja seikkailukirja), mutta niiden valmistusmisesta en voi antaa mitään lupauksia/ennustuksia. Lisäksi tekeillä on lastenkirja, joka näin alustavasti kulkee nimellä Aurora Borealis - Revontulet. Kyseessä on, kuten kaikissa muissakin taideproggiksissani - puhtaasti taiteellisessa ja itseilmauksellisesta tuotoksessa (josta en hae MITÄÄN rahallista hyötyä), mutta tämä kirja on näillä näkymin menossa myyntiin. Kuitenkin kaikki tuotto menee hyväntekeväisyyteen, eli lapsi/nuorisotyöhön. Valmistumisesta ei taaskaan mitään ennustuksia, mutta koitetaan vakaasti parin vuoden sisällä.

Projekteja on jatkuvasti käynnissä liikaa, eli kaikki on prioriteeteistä kiinni. Animaatio pyörii parin päivän päästä provinssirockin screeneillä, mixtape tulee tänä tai viimeistään ensivuonna mutta muista en osaa sanoa. Tulevat kun ovat valmiita, tämä on taloudellisesti sitoutumattoman artistin etu.

Seurailkaa, kuunnelkaa, tarkkailkaa.


Rakkautta ja kesää,

O.K

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.