IRC-Galleria

Happy FeetTiistai 13.10.2009 01:02

Alkoi mahtavasti, mutta en tiedä mitä _helvettiä_ tapahtui lopussa :'''DD Viimeisen 20 minuutin aikana Mumble, steppaava päähenkilöpingviini, joutuu eläintarhaan -> alkaa stepata huomatessaan pikkutytön naputtavan lasiin -> tulee kauhea kasa ihmisiä katsomaan sitä ja hurraamaan sille ja soittamaan kavereilleen -> seuraavassa kohtauksessa Mumble kävelee taas jäätiköllä antenni selässään -> opettaa isäänsä steppaamaan -> paikalle tulee helikopteri, jossa on ihmisiä -> kaikki pingviinit alkavat stepata -> ihmiset alkavat jammailla ja tanssia steppauksen tahdissa -> tapahtuneesta otetaan videokuvaa, jota näytetään kaikkialla maailmassa -> kalastus lopetetaan, koska hauskat, steppaavat pingviinit tarvitsevat ruokaa ja koska ihmiset eivät halua elää maailmassa, jossa ei ole pingviinejä.
HEI KAKEKI!111! WTF RAKAMEMAT TERV3IEST SANALTA STINALTA JA 3MILIALTA!!!11!!1! OMG WTF OLEME TÄLÄ HATKELÄ KYJÄRV3LÄ (120 KILOM3TRIÄ POJOIES3N JYVÄSKYLÄSTÄ) JA VEITÄME SYSLOMA!11!!!! WTF LOL AOEME TÄNÄN KATSOA HAPY FET -ALOKUVAN JONKA OSTIM3 JURI RUOKAKAUPA SAELSTA!!1!! WTF ON HYVIN MUKAVA OLA TÄLÄ!!!11!11 OMG LOL

FinishedTorstai 08.10.2009 02:19

True Blood nyt katsottu, mitäs sitten nyt tämän yli puolen vuoden aikana? D8

8'DTorstai 08.10.2009 00:01

Ensi viikolla IRC-Galleriaan tulee uusi käytäntö: kaikki kritisoijat saavat toimistaan varoituksen. Emme halua kuluttaa turhaa tietokantatilaa jatkuvan valittamisen tallennukseen. Uusi filtteröintijärjestelmä kalastelee sanoja kuten "uusi ulkoasu, paska, perseestä, pitää muuttaa, muutettava, angst, yhyy". Automaattinen bloginlukuohjelma kalastelee näiden sanojen lisäksi muihin vastaaviin sanoihin sopivan sisällön jokaisen käyttäjän blogista. Tämän jälkeen ylläpito tarkistaa kyseiset merkinnät ja varoittaa/poistaa kyseiset käyttäjät. Koska tällaisia muiden käyttäjien leikkisästi nimittämiä, ns. "teinikäyttäjiä" on niin paljon, suunnitelmiin kuuluu lähiaikoina myös koko IRC-Gallerian "uudelleenkäyttöönotto" -kaikki käyttäjät, päiväkirjamerkinnät ja muu data poistetaan, jolloin IRC-Galleria saataisiin puhdistettua ja näin voisimme aloittaa puhtaalta pöydältä.

Myös Gallerian nimi aiotaan lähiaikoina muuttaa KGee:ksi ja alaikärajaksi pistämme ikävuoden 16. Sitä alemmille ikäluokille on suunnitteilla oma kuvagalleriansa, nappulakuvat.com, joka julkaistaan tammikuussa 2010. Tiesimme kyllä, että tämä uudistus aiheuttaisi vastustusta, mutta tällaisesta itkuaallosta emme osanneet uneksiakaan.

Huhuja vanhan ulkoasun palauttamisesta ei tule uskoa; huhujen aloittajien käyttäjätunnukset tästä lähin poistetaan pysyvästi.

Kiitos huomiostanne.

Jape, ylläpitotiimin jäsen

OI HERRAISÄTiistai 06.10.2009 21:17

KINGS AND QUEENS JA UUSI ULKOASU O____O

ohmygodohmygodohmygodTiistai 29.09.2009 17:09

KINGS AND QUEENS comes out in 8 days. holy sheet. wow. crazy. hard to believe and cant wait!! get yer phones ready

NEW TOUR DATE: November 16th, 2009 - London, UK @ Koko - Pre Sale starts on September 30th / On-Sale begins October 2nd (more dates to come)

plotting and planning the new video over here...-j

- Avaa sivu 48
- Etsi viides lause
- Kirjoita viides lause ja nämä ohjeet päiväkirjaasi.
- Ota lause LÄHIMMÄSTÄ kirjasta, ei lempikirjastasi, tai teoksesta josta saattaisi löytyä mielestäsi hyviä lauseita

"...tempaavan kanelisitruunan tyhjästä ja nakkasi sen pojalle. Kirppu söi..."

(Scott Lynch: Locke Lamoran valheet)

4,000th last.fm's track: Was It a DreamPerjantai 06.02.2009 20:59

Säännöt:

Kopioi tämä omiin muistiinpanoihisi, poista minun vastaukseni ja lisää omasi.

Käytä kaikissa vastauksissa oman nimesi alkukirjainta. Ja muista: kaiken pitää olla totta, ei mitään keksittyä. Jos henkilöllä ennen sinua on sama etunimen alkukirjain, sinun täytyy käyttää toisia vastauksia. Et voi siis käyttää samaa vastausta kahdesti, etkä omaa nimeäsi pojan/tytön nimi kysymyksissä.

Tämä on vaikeampaa kuin luulisi!

1. Mikä on nimesi?: Sanna

2. Nelikirjaiminen sana: Susi

3. Tytön nimi: Selma

4. Pojan nimi: Sami

5. Ammatti: Siivooja

6. Väri: Sininen

7. Jotain, johon voi pukeutua: Shaali

8. Ruoka: Spagetti

9. Jotain, mitä löytyy kylpyhuoneestasi: Syötävä

10. Paikka: Sisilia

11. Syy myöhästyä: Sairaus

12. Jotain, mitä huudat: Saatana

13. Elokuvan nimi: Simpsonit Movie

14. Jotain mitä juot: Saft :'D

15. Musiikkiyhtye: Sara

16. Eläin: Sisilisko

17. Kadun nimi: Seuratie

18. Auton merkki: Saab

19. Laulun nimi: Santa Through the Back Door

>;Torstai 22.01.2009 19:18

MIAMI HUOMENNA! <3Maanantai 01.12.2008 00:17

Jättäkää mulle tuhat kommenttia.