IRC-Galleria

Sellaista taas...Tiistai 24.01.2006 18:00

Huh huh...Päivä ei alun alkaenkaan alkanut oikein sujuvasti...Aamulla oli päällä sellainen väsymys ja jumi et ei mitään rajaa. Kouluun jaksoi juuri ja juuri mennä, hyvä kun ei kaverin kanssa bussiin nukahdettu. :) Mutta onneksi kahvi on olemassa.

Ensimmäiset 2 tuntia menivät melkein kuin vettä vaan, mutta kun tuli viimeisten tuntien vuoro niin...Fiilis oli hyvä kun sinne meni, mutta meni koko ajan huonommaksi siellä ollessa. Opettaja oli niin ärsyttävällä päällä (kuten aina...) että se sai itsenikin kunnon vitutuksen partaalle..Heti mahdollisuuden tullessa juostiin kavereiden kanssa ulos tupakalle ja purettiin aggressiot. Helpotti vähäsen. Oma vika tietysti kun ei ollut ollut edellisillä tunneilla ja nyt ei tajunnut mitään mutta kyllä opettajan pitäisi kohdella toisin..

Niiltä tunneilta kun pääsi pois olo muuttui taas täysin..Kyseessä oli siis kotisivujen rustaamisen harjoitus. En minä mikään tietokoneenkäytön ammattilainen ole, prkl! No kaverin kaa siitä mentiin keskustaan ja kharmaan kaffille, piristi. Nyt pirteä kuin peipponen. =) Sieltä tänne porukoille ja lisäämään pari kuvaa...

Illemmalla ollaan parin kaverin kanssa lähdössä lähibaariin pelaamaan biljardia kun siihen on jäänyt täysin koukkuun. Eilenkin monta tuntia jaksettiin lyödä palloja Black Outissa. Ehkä sitä saattaa pari olutta juoda samalla ja jos vaikka kuuntelisi Tarja-karaokea (jos siellä silloin vielä sattuu olemaan...)

Oikeastaan aika peruspäivä...Saa nähdä mitä sitten huomenna. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.