IRC-Galleria

Laivalle. =)Maanantai 06.02.2006 14:59

Juuh...Nyt sitä istutaan taas tylsällä talousmatematiikan tunnilla ja silmiä joutuu väkisin pitää auki...No, kyllä se vielä tästä. Muuten on kyllä ollut hyvä päivä vaikka Veeraa ei tänää ole tullut nähtyä. IKÄVÄ!

Kavereiden kanssa lähdetään puolilta öin ajamaan Turkuun ----> lähdetään Goomille. Jippii! =) Kaveri kyllä pelkää et laiva uppoo tai jotain muuta. Uhkasi kulkee koko reissun pelastusrengas vyötäröllä, näinköhän...Sen haluaisin todella nähdä. :)
No ei saa olla ilkeä toiselle...Pois se minusta.

Jooh, saa nähdä millaisia muita hörhöjä meidän seuraksi sinne laivalle tulee...Vastahan sitä viimeeksi oltiin ke-pe. Alkaa jo vieroitusoireet iskee...siitä tuli mieleen et kahvi olis nyt paikallaan. Hmm...pitää vissii käydä ostaa jos sais ton open pitää tauon. Taidan sit pompata ylös ja huutaa TAUKO!

Naurattaa...oikeastaan ilman syytä. Miksi? Eihän matikan tunnilla voi olla hauskaa...Voi kyllä johtua passikuvista. Omasta ja kaverin. Ei. Eihän ne voi naurattaa, enemmänkin mieli painuu alas...Jaa. En tiedä. Joku voisi kertoa mistä opettaja puhuu...Pitäisi varmaan skarpata. Kyllä senkin ehtii tehdä myöhemmin. Eikös?

Vastaukseni on tahdon. Kyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.