IRC-Galleria

Paniikkí meinaa iskeä..pöksis!Maanantai 20.02.2006 13:49

Niin niin...Taas sitä ollaan aikataulusta jäljessä. Eihän se kyllä kovin uutta ole mutta pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja vääntää kouluhommia..Seminaari pitäisi olla tässä kohta valmis ja sekin on ihan alkuvaiheissa. Onneksi se ei ole ainoastaan mun harteilla. Kotisivut on oltava ready perjantaina ja eihän me kaverin kaa olla saatu tehtyy vielä paljon mitään...Noh, mitä pienistä.

Tarkemmin kun alkaa miettimään mihin aika on oikein mennyt niin ei oikein itsekkään tiedä. Aina on olevinaan kauhea kiire ja silti ei saa mitään aikaiseksi. Kaipa mä vaan oon ollut ja nukkunut. Sehän on tärkeää...vai kuinka? Väsyneenä pysty mitään tekemään. En minä ainakaan.

Nyt on taas kauhea jumi päällä mut oon kuitenkin koulussa...Olo on ihan kuin kännissä olisi. Enhän minä voi olla...? No en. Saattaa johtuu särkylääkkeestä. Väärinkäyttöä kenties...? Pöh! Minuun oikeasti koski...huomatkaa imperfekti!! :) Meni pois...

Kumipallona luokses pompin...Heh. :)

Eihän tässä kyl oo taaksaan mitään järkeä tai mistä minä mitään muka tiiän...En todellakaan! Oikein muutakaan puuhaa tässä oo...Tai ois kai mut ei vaa oikee jaksa. No kuitenkin. Minä olen vaan minä, kysykää vaikka kavereilta...Heh heh. :) Mut ei se väärin ole.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.