IRC-Galleria

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...Keskiviikko 15.03.2006 17:05

Todellakin on!! tänään oli koulua 8-15 ja minä olin koko päivän...Miettikää nyt vähän!!! Äsken loppui matikan tunti ja onnistuin laukaisee tosi fiksun jutun taas..."Vastaan nettokorkokanta. Mitäs se tarkoittikaan? Mikä oli taas kysymys?". Et sillä lailla. Kyllä jaksoivat taas kaverit nauraa. :) Sanoin vielä oikein vakuuttavalla äänellä.

Tiinakin ehdotti mulle, et olisin aikaisemmalla tunnilla juossut alasti luokassa et Veera olis piristynyt, mut en oikein viittinyt...Melkein mut en sit kuitenkaan. Joku raja tässä meidänkin meiningissä...Ehkä!!!

Nyt venaillaan Maiaa kokouksesta ja sit lähdetään maalismarkkinoille...tai maakuntamarkkinoille kuten Veera fiksusti sanoi. :) No onhan se Säästötalokin Veeran mielestä Taloustalo...Heh. Aina jaksaa naurattaa!! Tiina lupas mun kaa sit lähtee Blackiin, tosi hieno homma! Johan tässä tekeekin kaljaa mieli. On sen verran ollut rankka päivä...Mutta olen todellakin ylpeä itsestäni. Kun lupasin tsempata niin niin teen...luultavasti...no aivan varmasti!!!

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.