IRC-Galleria

Oon ylpeä itsestäni...:)Perjantai 24.03.2006 21:26

Kaikki jotka mut tuntee niin varmaan ihmettelee et miksi...Oikeasti mulla on siihen syy. Meillä oli 4 tuntia kustannus- ja kannattavuuslaskentaa ja kiltisti minä istuin siellä kaikki tunnit vaikka oli äärettömän tylsää. Tyttöjen kaa kyllä shoppailtiin netissä ne tunnit ja rahaa sai kulumaan taas yli varojen. Yllätys! =) Mut sainpahan hommattua itselleni taas kaikkea kivaa uutta.

Kaverit jäivät sit vielä koulun jälkeen tekee sinne ruotsin tehtävää joka piti palauttaa tänään...Jäin sinne sitten seuraksi ja lusmuna en tietysti itse viitsinyt tehtävää tehdä! Se nyt ei todellakaan ole mitään uutta, vai mitä kaiffarit?? Hih...Siis mä olin 3,5 tuntii vapaa-ajastani koululla...Pitää vissii mennä hoitoon, ainakin niin mulle on monesti sanottu. Ihmiset itse tietävät keitä tarkoitan. :) Joo, soitan huomenna.

Nyt mä oon Tiinan luona ja odotan et se saa laitettua itsensä valmiiksi. Me mennään kuuntelee Ruoskaa...Sitä Mikkelin lahjaa maailmalle!!! :) Yksi kaikkien aikojen paras bändi. Ainakin minä olen sitä mieltä! Te saatte ajatella ihan mitä lystäätte ja piste.

Mutta joo...Kaverit, minulla on ikävä teitä ja toivottavasti nähdään pian!!! Todella pian...Tulkaa hemmetti käymään joskus...I love u!!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.