IRC-Galleria

Vihdoinkin...Torstai 30.03.2006 01:07

Jes, tänään minä sit lopultakin sain uuden kämpän avaimet. Oli sitä jo odotettukkin...:) Huomenna ja perjantaina roudaan sinne mahdollisimman paljon tavaraa ja lauantaina muutan kokonaan. Kyllä. Kävin ullakollakin tutkimassa. Pelottava paikka. Sinne sitä sitten pitää uskaltaa mennä jos haluaa pyykit kuivumaan tai varastosta hakee jotain...Tiiättekö, se on just sellainen paikka mihin ei haluais mennä heti kauhuleffan katsomisen jälkeen. Sopis hyvin kuvauspaikaksi. :) Lähdettekö messiin?

Tänään on muuten ollut aikas normaali päivä. Koulussakin jaksoin jopa olla vaikka jo ekan tunnin jälkeen teki tiukkaa...Johtui ehkä siitä et Tinde, Veera ja Maia eivät olleet siellä ja mulla oli tylsää. Mut sisulla mentiin. :)

Oikeastaan mulla ei nyt oo mitään muuta asiaa...Tässähän tää tärkein tais tulla...<-- Hahaa, huomasitteko et kaikki ton lauseen sanat alkoi t-kirjaimella...Niinpä. :)

Hyvää yötä kaikille tasapuolisesti...enemmän ja vähemmän. :) Ja jos näätte Nukkumattia niin kysykää miksi se unohti eilen vierailla mun luona. Haluan selityksen asialle!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.