IRC-Galleria

Kkaak

Kkaak

i FLYYYYYYYYYYYYYYYYY

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 21:42

ei vittu XDDd katottii errankaa tossa iha rauhassa gg ku satuin kattoo ulos. katoin meiä puuhu... katoin eka et ei vittu vähä iso lintu tuol, mut sit tajusinki et se on meiä kissa. vittu se oli kiivenny iha latvaa asti ja tottakai sillä oli valjaat ja niissä kiinni naru. juostii sit errankaa täysil ulos ja naurettii :''D
kiipesin sit siihe puuhun (kiipesin tosi korkeelle, varmaa 0.5 m maasta irti !!1), kunnes huomasin et se kissaha oli tottakai kiertäny ittesä iha solmuu sen narun kaa.
no emäntä haki sitte tikkaat ja minä rohkeana ihmisenä (!!!1) kiipesin niitä ylös ja sitte olin oikeestikki jo korkeella, huomatkaa että mulla on korkeenpaikankammo:)9 tai ainaki oli.
sit se kissa rupes riuhtoo itteesä mua kohti ja tarras mua kädest kii. rupesin avaa sen valjaita mut ei se oikee onnistunu ku kissa roikkuu toisessa kädes ja toisel piti pitää jotenki ittesä pystys. no sit sain ne jotenki irti ne valjaat.
kissa tärisi ku oli nii kauhuissaan ja kiipesin sit puoliks alas, annoin kissan emännälle ja sit kiipesin takas ylös irrottaa valjaat. se sujuki iha hyvi.
meiä kissa on iha homo haihjiahjioajgioljaoilghjah :DDD
eli päivän hyvä työ tehty. en ois ikinä uskou et kissoi oikeesti pelastetaa puusta mut joo. oon aika palomies! :))))))))))))))))9

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.