IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 02.03.2006 00:22

Olen käynyt melkein joka päivä koululla vähintäänkin syömässä, vaikka sinne ei pitäisi olla enää mitään asiaa. En osaa päästää irti! Onneksi huomenna on ranskan tentti ja kirjoituksetkin alkavat jo parin viikon päästä, niin tulee edes tekosyitä käydä nauttimassa verovaroin kustannettua ravintoa. No ehkä se kavereiden näkeminenkin on ihan hyvä tekosyy.. Kouluttomuudessa on kyllä se hyvä puoli, että ehtii lukea Hesarin aamulla.

Nyt onkin jo maaliskuu. Hip hei, enää kuukausi talvea. Sitten voi pyöräillä ja tehdä kaikkea muutakin mukavaa. Miksihän maaliskuu on lipsahtanut melkeinpä talvisimmaksi kuukaudeksi? Ehkä lumiukot olivat eilen oikealla asialla..

Suomen finaalitappiosta on jo päästy yli. Tai ei ehkä ihan täysin, sillä Ässien kuudes voitto Lukosta ja Riksmanin kahdeksas nollapeli eivät aiheuttaneet suuria riemunkiljahduksia. Toisinaan olisi mukavampaa kuulua niihin, jotka nakkaavat paskat kaikesta urheilusta.. Ei olympiahopea saisi olla suuri murheen aihe.

Pääsykoekirja on muuten aika mielenkiintoinen. Aloin lukea myös Turun kirjaa ja se on vieläkin mielenkiintoisempi. Varmaan ensimmäinen kerta kun ahmin hirveällä innolla koulukirjoja :o Pelottavaa. Mutta hyvä. Hymiötkin tuli takas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.