IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Alepa rekrypäivä pe 13.8.2010 klo 10-17 Hotelli Presidentissä
(Eteläinen rautatiekatu 4, 00100 Helsinki).



Täytä sivuilla: http://www.alepa.fi/toihin_alepaan.html oleva työhakemus ja tule paikalle rekrypäivänä sinulle sopivana kellonaikana. Ota mukaan aikaisemmat työtodistuksesi. Haastattelemme vain etukäteen netissä hakemuksensa jättäneet. Toimi nopeasti, sillä suljemme hakulinkit 600 hakijan tultua täyteen, jotta voimme varmistaa mahdollisimman sujuvan haastatteluhetken kaikille hakijoille rekrypäivänä. Valitut työnhakijat sijoittuvat eri puolille pääkaupunkiseutua sijaitseviin Alepa-myymälöihin. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan hakijoiden toiveet.

Myyjä:
Alepa-myymälöissä myyjän työ on monipuolista lähikaupan työtä. Asiakkaille parhaiten näkyvän kassatyön lisäksi työ sisältää mm. hyllyjen täydennystä, saatavuuden ja myyntilaadun varmistamista. Työ on vuorotyötä ja edellyttää mahdollisuutta työskennellä klo 6-23.15 välisenä aikana.

Edellytämme palkkaamiltamme myyjiltä hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä aktiivisuutta ja yhteistyötaitoja ja vastuunottoa lähikaupan kaikista työtehtävistä. Aikaisempi asiakaspalvelutyö ja kassatyökokemus luetaan eduksi.

Palkkaamme työntekijöitä 15-37,5 h/vko -työsuhteisiin. 15 h/vko -työsopimukset ajoittuvat pääosin arki-ilta- ja viikonloppuvuoroihin ja sopivat siten esimerkiksi opiskelijoille. Muissa tuntisopimuksissa vuorot sijoittuvat kaikkiin työvuoroihin, eli aamuihin, iltoihin ja viikonloppuihin. Työehtosopimusten mukaisen palkan lisäksi tarjoamme ison talon monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä palvelualan ammattilaiseksi osana kasvavaa ja kehittyvää S-ryhmää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.