IRC-Galleria

KonaRectum

KonaRectum

cogito ergo sum

Mun perus tiistai :DTiistai 23.09.2008 18:46

Kattelen aamulla leffaa ja ovikello soi, minä et kuka vittu tähän aikaan tulee meidän ovelle... no poliisihan se, rupesin miettii et mitäs vittuu se jimi on tehny eile kaljanjuontireissullaan :Dei mitään, mua ne kysy, oujee!!! mitään kyselemättä laitoin vaatteet päälle ja lähdin niitte mukaa, enkä oikein siinäkään vaiheessa tienny et miks.

Ja tosiaan lähettiin ihan järvenpäähän asti, matkailu avartaa :D

Siinä ne autossa sit kyseli et tunnenko sen ja sen tyypin ja sanoin et en tunne enkä koskaan edes kuullu.
päästiin sit järvenpään poliisi asemalle ni sit hieman valottivat asiaa et mua epäillään törkeistä varkauksista huhti-heinäkuun ajalta..... minä että mitä vittua, töitähän minä perkele oon vaan tehny :D
sit selliin, en edes tiedä mitenkä pitäks aikaa ja sit kuulusteluihin.

siellä ne näytti joitain kuvia ja sanovat et onko tuttu jätkä, siinä oli sellanen kalju isokokonen jätkä sortseissa ja hupparissa, joo kuulostaa tutulta, mutten ollu minä!!(sillä ei ollu tota tribali tatskaakaan kämmenselässä) siinä jonkin aikaa jauhettiin paskaa jne.
edelleen piti selittää et en o tehny mitään ja en oo tuo jätkä tuossa kuvassa. sit toinen kiva sattuma, mun entinen numero ja ehkäpä mun expuhelin oli jollain pahalla pojalla ollu käytössä ja sit sitä piti selittää tunti et miks mulla ei oo sitä numeroo ja millo mulla on ollu se viimeks ja miks mulla ei oo sitä jnejnejnej...
mut loppu tulos oli se et niillä oli väärä jätkä.

kaikesta tästä olisin minä selvinny paljon vähemmällä jollen olis hävittäny puhelintani ja enkä ois koskaan leikannu kaljuks, koska edellisin kuva poliiseilla musta on ku oon kalju 2vuotta sitten.

tähän päivään mennessä ei kertaakaan vituttanu et leikkasin keesin pois mut rupee hieman jo kaduttaa =) EHKÄ :DDDDD

mut kaikille oikein kivaa ja aurinkoista tiistai päivän jatkoa =;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.