IRC-Galleria

Korru

Korru

pierces the heavens!

LauantaiMaanantai 04.02.2008 21:34

Olipa varsin hauska viikonloppu loppujen lopuksi, tämä teksti ny tulee myöhässä kun youtube ei halunnu hyväksyä tuota perhanan videota :D

Mut joo, aluksi siis perjantaina valitan Ukelle mesessä että joo, tuleepa taas tylsä viikonloppu kun ei ole ketään ilmeisesti tulossa käymään ja että tuntuu siltä että ei kukaan jaksa mua ottaa kyläänkään tai jotain. Siinä sitten päätettiin että se tulee ilmiselvästi käymään, ja minä alan sitten kutsumaan ihmisiä, esim Anninan ja Hemun ja pari muuta kutsuin mutta ei niille käyny.

Joka tapauksessa launtaina herään siihen että Annina soittaa että oottaa bussia, ja mulla ei tietenkää ole edes vaatteita päällä vielä sillo :D. Noh, joka tapauksessa eipä sieltä sitten ketään muita tullut edes, hirveätä hidastelua ensin Ukella ja Hemulla ja sitten ilmiselvästi eivät enää uskaltaneet kun Annina joutu lähteen ( ja ootti täällä turhaa, nih )

Vois tuota seuraavaa ennen mainita että hankin pitkän nahkatakin, jota tästä lähin kutsutaan heviviitaksi.

Sitten Jaakko (aka Chaska) tulee käymään ( joka on aina yhtä mahtavaa :D ) ja kututaan Sami, ja revetään taas pahasti jollekkin Immortalin videolle tai jotain... Niin saan mahtavan idean että mennää ottaa blackmetallisti kuvia huvikseen ja revetään pahasti... Oisin ite halunnu ottaa vielä kirveet ja corpsepaintit mutta kuulemma corpsepaintteja ei saanu mistää ja kirvestä ei saa kantaa mukana :/
Miksei muka, kirveshän on työkalu perkele, varsinkin kun mettään mentiin... Ei se ole epäilyttävää kun heviviitan omaava pitkätukka menee kahden muun hepun kanssa mettään kantaen kirvestä yöllä!

Joka tapauksessa otettiin sitten ne kuvat, ja muuten vaan riehuttiin siellä mäellä/metässä ja oli ihan helvetin hauskaa, on jotain mahtavaa kun Jaakko huutaa siellä "TIME TO DIE" ja nauraa maanisesti heviviitta päällä muuten kovin epäsopivilla vaatteilla :D. Ja Samin hieno Arnold poseki oli kyllä aika hauska ^^

Sitten tullaan takas ja pelataa In The Groovea jonkun aikaa, ihan niinkuin kaksi eri ääripäätä ihmisryhmistä, tanssipelaajat ja black metallistit ja kaikki vaan lyhyen ajan sisällä... Ollaan me monimutkasta ( mutta rentoa ) sakkia :D.

Ainiin jos joku otti ne black metal kuvat tosissaan niin ei helvetti teidän kanssa, luulis että tunnette mut paremmin, ensinnäki suurin osa black metallista on paskaa, melkein joka ikinen black metal kuva on naurettava. Jokainen video on naurettava. Immortal on huumorin huippua.

Koko reissun paras kuva/kuvanmuokkaus on minusta tuo yllä oleva. Samihan se siinä.

ITG Video missä kaksi pelleä nimeltä Chaska ja Korru vetävät Xuxan (Ultimate rofl):
http://www.youtube.com/watch?v=r0_MT-w6D-U

Sivuhuomiona että kaikki muut kuvat on mun tekemiä paitsi Chaskan.

Chaskan kuvat: Chaska&album_id=2090026
Mun kuvat on oletuskansiossa Korru
Samin kuva: R%E4bs%E4&image_id=75491198

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.