IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!
Perjantaina tuli koneella kikkailun, Facebookiin liittymisen ja musan kuuntelemisen lisäksi nähtyä ystäviä. Tuli taas kommuunissa kikkailtua, kuunneltua koneella Tehosekoittimen vanhoja piisejä ja tsiigailtua niitten videoita, ja muuten vaan tunnelma oli vähän levoton. Iltapäivällä ampaisin Yliopistolle ihanaa ystävää tapaamaan. Oli mukavaa jutella ja nähdä, vaikka lyhyeksi jäikin tällä kertaa. Oli ryytynyt mutta aika jees fiilis.

Lauantaina tuli ampaistua Turkuun :-) Olo oli väsynyt ja meinasin nukahdella suurin piirtein seisaaltani, mutta eipä tuo menoa haitannut. Tuli safkattua kiinalaisessa vegaanista mättöä, käytyä levykaupoissa (Tehosekoitin-kokoelma, Kauko Röyhkän vanha ja Apulannan vinyyliseiskatuumasinkku[b-puolen s/m-henkiset sanat Läjä Äijälän huutamana rules!] ) ja käytyä Baletin bileissä. Pippaloissa oli hyvä tunnelma, mukavia ihmisiä, ihania asusteita, hyvää ohjelmaa ja pientä purtavaa myös tarjolla. Kyllä vaikutti meno ja mesta sen verran mukavalta, että taidampa poiketa fettaroimassa Turussa jatkossakin. Mie niin diggasin!

Hostellissa tuli sunnuntaina närpittyä omia eiväitä ja käytyä suihkussa. Hyvillä mielin tuli ajeltua ympäri kaupunkia sataman suunnalla ja fiilisteltyä autostereoitten pauhatessa Tehosekoittimen hittejä. Jossain vaiheessa levy vaihtui Anastaciaan ja lähdimme kohti Tamperetta.

Tampereella sunnuntaina tuli purettua kamppeet autosta, safkailtua ja goisittua piiitkät päikkärit. Töllötettyä telkkaria tuli myös. Digiboxista Kolmatta aaltoa tuli myös möllötettyä, yllättävän hyvä leffa oli se.

Eilen tuli bussilla matkustettua keskustaan syrjemmältä ja kikkailin ystävien kommuunissa pari tuntia, ennen kuin dalsin toiselle puolelle kaupunkia palaveeraamaan. Oli kivaa ystävien kanssa jutskatessa, tsaikkaa juodessa, pusutellessa ja nauraessa... Niin, siis eilenhän oli Lesbojen päivä :) Pakkohan se oli sitten tyttöjen kanssa tätä juhlistaa :-9

Palaverin jälkeen kaupan kautta kotio. Kotona tuli safkattua ja diggailtua Pasilaa. Aika letkee päivä siis kaikenkaikkiaan. Oli vaan koko ajan karsee väsy.

Tänään heräsin puoli kuudelta, mutta heräsin vasta puoli tuntia pyörittyäni sängyssä. Aamiaisen jälkeen könysin kyydillä keskustan laitamille ja täällä kuuntelen par'aikaa rempan ääniä ja chattaan kera läppärin ja mökkylä-yhteyden. Mesetettyäkin on tullut. Noin kahdeksitoista menen Yliopistolle ihanaa ystävää tapaamaan. Loppupäivä onkin varattu yleiselle chillailulle.

Tämä viikko on näillä näkymin ihan mukava.

Hyvää ja kaunista teillekin toivoen,
Teidän Sydämellisesti:
Krisse Sydän

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.