IRC-Galleria

pitkästa aikaa..Sunnuntai 14.10.2007 15:45

Jahas. Tässä sen taas näkee et miten aktiivinen sitä on päiväkirjaan kirjottomaan,mt osittain myös sen takii en oo kirjotellu,ko o ollu nii kiirus töis..

MUt anyway tääl sitä ollaan ja koitetaan päästä jyvälle Uuden-Seelannin ihmeellisyyksistä. Ja hyvinhä sitä onki päästy osittain.

Olen ny tavannut lisää ihmisii,koska jostain kumman syystä ihmiset on innokaita esittelemään mua uusille ihmisille ja ne haluu tutustuttaa mua erilaisiin juttuihin tääl, jota voi myö kutsua sanalla YSTÄVÄLLISYYS, heh. Eli jooh ihmiset on todella ystävällisiä onneks suurin osa mitä mä oon tavannu.

Viimeviikol olin uuden kaverini kans (SUVIN) sen kämppäkaverin synttäreillä, jossa oli sellasta 17-21vee porukkaa ,et jooh aik nuorta, mut jengi oli ihn jees.Ja halus paljon tietää Suomesta.Ja sitten ne meni ihan pähkinöiks ko ne tajus et HIM on SUOMESTA!! Et hähää simpas tehtyy iteeni ylpeeks. Joten Suomi on ny COOL!!

Samana iltana me sit jatkettiin keskustaan baareihin missä mun luo tuli juttelee paljon ihmiset ko näytin kuulem ni yksinäiselt ja turistilta vaik olin Suvin kaa siel,mut toisaaltav Suvi ain väli häippäs johki riitelee sen eksän kans ja mä sillä välin hengailin jonku kans ketä ny satuin tuttuja näkee..

Me mentiin sellaseen baariin missä on kakskerrosta ja toinen kerros oli alla tähtien kirjaimellisesti,joten samal ko bailasti pystyit kattoo tähtitaivasta,joka oli aika kivaa.

Eli terassibaari kuin,mut oli siel loppuillast aika kylmä joten parkkeerasin itteni sellasen patiokaasulämmittimen alle josta se hohkaava tuli lämmitti mua.

Saatoin tietty näyttää hiukka hassulta, ko porukka jammas siel topit ja t-paidat päällä, Ni meikä oli paksus (MAINOSTUS swallow the sun hupparis palavan tulilämmittimen alla ja silti hötkyin ko horkassa oleva jäinen otus.)

Siihen porukka tuli sit kyselee,et oonks ok ko näytin nii surkeelt. SYMPATIASEURAA.heheeh. Jossain vaihees siihen tuli yks kundi, joka ei ollu kans paikallinen vaan italiais/Jordaniainen,Se halus kovasti tutustuu muhun, kosk sen mielestä uus-seelantilaiset on tylyä sakkia,johon kyl sanoin eriävän mielipiteen. No kuiteski juteltiin tovi ja sit päätin lähtee kotio,joten lähin pois ja aloin ettii taksii.

Se tyyppi tuli kans ulos ja halus saaha mun puhelinnumeron,joten lykkäsin nopeesti tänpaikan käyntikortin ja hyppäsin taksiin. No nyt on kulunu aikaa ja se on ottanu yht.ja kovasti haluu musta kaverii,mut ei vaan oo ny ollu aikaa nähä ketään ko täs on ollu kiirus,mut jooh kai me täs jokupäivä nähään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.