IRC-Galleria

Kuljettaja_82

Kuljettaja_82

Pikkasen oli vanhaa tietoo tääl... nyt korjattu.. :D kuvan kii vois vaihteeks päivittää... mut ny ei jaksa... :P

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Olen RapuKeskiviikko 24.10.2007 20:38

ja rapuna olen esteettinen, hyväsydäminen, intuitiivinen, uhraudun todella syvästi ystävieni eteen, ylianalysoin kaikkea ja olen täysin käsittämätön joskus. Minulla on hyvä muisti ja loukkaannun verisesti jos minua ei oteta huomioon tarpeeksi tai kohdella samoin kuin minä kohtelen lähipiiriäni.

Rapu haluaa ehkä jokseenkin määrätä- muttei pahalla, ehkäpä varmistaakseen oman asemansa ja sen, että häntä rakastetaan ja kunnioitetaan. Hän haluaa myös muiden ymmärtävän hänen vilpittömän ystävällisyytensä ja ainutlaatuisuutensa. Rapu haluaa hallita tai ainakin varmistaa ja suojata oman reviirinsä, siinä mielessä ravulla on vahva identiteetti.

Voitte olla varmoja, että rapu loukkaantuu jos hän ei saa määrätä tai hallita mitään. Ravusta se TUNTUISI siltä, ettei hänellä ole mitään virkaa, vaikkei asia todellisuudessa niin välttämättä ole.

Itse rapuna matkustelen jos haluan paeta maailmaa ja ikäviä tapahtumia ja ihmisiä. Minulla on helppo muuttaa paikasta toiseen erinomaisen sopeutumiskykyni ansiosta.
Koti on minussa itsessäni, vaikka vanhempani ja perheeni ovat minulle korvaamattomia.

Rakastan yllätyksiä (posittivisia) ja järjestän niitä mielelläni myös lähipiirilleni. Olen todella valikoiva ihmisten ja ystävien suhteen, mutta kun löydän ihmisen jonka haluan elämääni pidän hänestä lujasti kiinni.


Välillä tuskailen ajatusten kanssa ettei rapuja ymmärretä lainkaan. Tarkoituksenani ei ole valittaa vaan kysyä syitä tähän.

Olemmeko niin hankalia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.