IRC-Galleria

Kuro-setä

Kuro-setä

Who I am hates who I've been

[Ei aihetta]Tiistai 05.01.2010 22:38

1. Listaa tähän 10 ihmistä, joille haluaisit sanoa jotain.
2. Älä kerro keitä he ovat.
3. Haasta muutama kaveri ja katso mitä he muista ajattelevat !

1. Haista nyt kuule jo vittu. Ja painu helvettiin. Syvälle maan rakoseen. Pysy siellä. Eläkä tule pois. Ja katoa mun elämästä. KIITOS. Jos oikeasti meinaat jatkaa kauankin noin, multa pettää itsehillintä.

2. ANTEEKSI KU OLEN OLEMASSA. Anteeksi ku teen kaiken päin helvettiä. Anteeksi ku en osaa tehdä YHTÄÄN MITÄÄN ilman että loukkaannut. Anteeksi hitto kun välitän. Vihaa pois, mutta ... voitko pysyä poissa mun elämästä - en voi jatkaa eteenpäin kun joudun kantamaan menneitä mukana.

3. Äää. ;__; Anteeksi kun en osaa vaan luottaa. Tahdon kyllä, ihan oikeasti - mutta välillä vähän naksahtaa päässä. Pelottaa. Anteeksi. Tiiän kyllä että olen vähän liian vainoharhanen ja mustasukkanen ja ties mitä - mutta en mää voi sille mitään. Äh. Pelkään oikeasti, liikaa. Pelkään että mun sydän särkyy. Eikä niitä sirpaleita voi korjata jesarilla tai pikaliimalla. Ei niitä voi korjata..

4. ÄÄ MIKSET SÄ NAINEN KUUNTELE MUA? Koita nyt takoa sinne päähäsi että kaikki on hyvin. Usko pois. Asioilla on tapana järjestyä. Ja sulla on asiat vielä hyvin.

5. Eeeei. Ei tän nyt ihan näin pitänyt mennä. 8o Jos tää olisi toinen aika, toinen paikka, jos olisit ollut nopeampi ... hitto, kaikki voisi olla ihan eritavalla nyt. Mutta asiat on nyt näin.

6. Hmh. Oletpa ristiriitainen. Tahdon olla ja koitan olla hyväkin kaveri, mutta joku tässä mättää. En tiiä ... Asiat on kyllä paranemaan päin.

7. Hitto. Kiitos. Kaikesta. Sää rakensit mut ihmisenä, jos sua ei olisi - olisin kai jo poksahtanut aikoja sitten. Vuosia sitten.

8. Kiitos kun sain tutustua. Kiitos kun olet olemassa. Kiitos. Vaikka me ollaan tunnettu vasta iiihan hetki. En tiiä ... olet kyllä korvaamaton.

9. PAAAA. Tollasia ystäviä tarvitaan lisää. Tuollaisia, jotka oikeasti puolustaa, tuollaisia jotka ajattelee. Hitto. Kiitos kun olet olemassa.

10. Mitä tapahtui? Mihin hävisit?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.