IRC-Galleria

Lisää testituloksia...Maanantai 14.08.2006 13:01

Sovitko omakotitaloasujaksi?
Olet oikea omakotitaloasuja. Haaveilet omasta talosta ja sen rakentamisesta itse. Nautit pihatöistä ja talon kunnostamisesta, etkä pelkää tarttua toimeen. Viihdyt parhaiten kotona ja perheesi parissa ja kaipaat yksityisyyttä, vaikka haluatkin tutustua naapureihin.
[äääää, ikävä sitä meidän entistä taloa <3]

Millainen morsian olet?
Olet tavismorsian, joka ei stressaa liikaa, vaikka arvostaakin perinteitä. Olet delegoinut asioita ja luotat siihen, että jutut hoituvat. Haluat ihanat häät ja olet innokas morsian, mutta et vaivaa päätäsi yksityiskohdilla.
[kai se ees jonku verran miulta kuulosti o.o]

Millainen sisustaja olet?
Olet järkevyyden ja mukavuuden ystävä, et juurikaan mietí tyyliä ja designia. Sinulle on tärkeintä, että kodissa viihtyy, eikä esineiden rikkoontumista tarvitse pelätä. Hankit huonekalut sieltä, mistä ne sattuvat löytymään ja missä hinta-laadu-suhde on kohdallaan.
[=P Justjaa]

Ymmärrätkö lapsia?
Ymmärrät lapsia hyvin. Osaat eläytyä lapsen tunteisiin ja motivoida lapsia haluttuun toimintaan, etkä tyydy pelkkään käskyttämiseen. Kuuntelet lasta, mutta olet myös itsevarma ja päämäärätietoinen heidän kanssaan.
[Haahaa! Hirvosien Läde ei siis olekaan enää ainoa, joka puhuu lasta.]

Lankeatko renttuihin?
Et erityisesti piittaa rentuista, mutta et etsi myöskään isätyyppiä. Suhteesi miehiin on suora ja helppo. Et halua olla kenenkään äiti, etkä toisaalta halua ketään suojelijaksesi. Toivot suhteelta tasa-arvoa ja molemminpuolista tyytyväisyyttä.
[Hoh, en mie renttuihin mutta grungemiehiin kyllä :)]

Oletko miestennielijä?
Et ole mikään vamppi etkä myöskään hissukka, vaan aloitteellinen ja itsenäinen nainen. Huomioit muut, etkä yritä taistella verissäpäin miesten huomiosta. Tulet hyvin toimeen niin naisten kuin miestenkin kanssa.
[Hissukka - phih.]

Osaatko deittailla?
Olet tasapainoinen, hauska ja mukava - eli juuri täydellistä treffiainesta. Olet riittävän itsevarma tekemään aloitteen itse ja olemaan oma itsesi, mutta et ole liian hyökkäävä. Olet rentoa, suoraviivaista seuraa, etkä vaadi itsellesi prinsessakohtelua. Osaat pitää tunnelmaa yllä ankeillakin treffeillä, koska sinusta on joka tapauksessa mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Ainoa ongelmasi saattaa olla, että treffikumppaneista saattaakin tulla kavereitasi.

Oletko vaimoainesta?
Olet valmis vaimoksi! Suvaitset miehen pieniä vikoja… Tiedostat, että vaimous ei vähennä omia oikeuksiasi, muttet pidä niistä aina kynsin hampain kiinni, jos joustaminenkin on mahdollista. Olet valmis hyväksymään miehen vikoineen päivineen ja ylläpitämään kestävää parisuhdetta. Ellit onnittelee!
[Juuri se testi, jonka Katja eilen innosti miutki tekemään - teinpä sitten noita muitakin =P]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.