IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Karkkilas o 4 kirppariiTiistai 21.07.2009 21:16

Ehdin käydä va kahdes ku ne muut kaks meni viidelt kii.

Mut se yks oli vitun iso ja melkee löyty poneja, olin sillee: JES! äänee ja nappasin vihreet ponii jalast ja roikotin sitä ja katoin himokkaan ja sit suuri pettymys et se oliki feikkiponi ja sen naama oli siis nii jotai häröö et X_____________x...

Tosin löysin sielt oikeestaa vaikka mitä, kolmet kengät ja yhdet oli ihkut lehmäkengät ette varmaa oo nähny enne sellasii pinkkej lehmäkorkkareit lol. XD! Sitte joku vitu ihku lätsä mis lukee RAW.

Meinas löytyy kossihousutki mut vittu sii oli kanatahroja ==( Ne ei lähde pesus, sen sain karvaast joskus kokee.

Hmm.

Sitte löyty käärmelaukku, mut jätin sen suosiol ku oli ni pieniki. Näytän läskilt jos kävelisin sen kaa jossai kylil. Mietin et mitä kaikki tölläs mua (EI JOPA SEN TAKII ET KAIVOIN KAIKKI LELULAATIKOT), sitte autos irvistin peilil ni näin et mul o sininen kieli. Iha sinine. Sitte tajusin et miks ne tölläs sillee XDDD Söin vähä mustikkatorttuja enne lähtöö :3 Omnomm.

JOO JA SIELT TOISEST KIRPPIKSELT 40 SENTIL JOKU RUUDULLINE LAUKKU MUT OLI PAKKO KU OLI VAA 40 SENTTII D::::: Tollasia hintoja ei pysty vastustamaan. .______________.;;

Ilman kirppareit olis vitu kallist elää ja työrahat menis tyylii kenkii ja paitaan. Ei 300 saa oikee paljo mitää jos uuten ostais. TOOOOOOO EXPENSIVE.

Mitähä muut keksis kirjottaa? No vaikka et missä vitussa ne ponit on!? Tällä menol häviin Narutolle vedos et kummal o niit vitu poneja enemmä uuten vuoten ! ! ! !

... Ny tiiän. Hennalla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.