IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Rakas vitun prinsessapäiväkirja,Lauantai 24.10.2009 23:49

Kabuto stalkkaa mua koko ajan. Mä en saa mitää rauhaa, ku tää on meidä yhteine kone ya know. Se haluu nähä, jos Oro tulis jossai välis mesee, ku se ei tajuu, et se lähti kattoo disney-leffoja täs pari tuntii sit. MIKS TOI ÄIJÄ EI MEE KANS KATTOO? Se asuu MUN huonees!!

No on sillä omaki huone. En tiiä mitä se meinaa, typerys.

Oro perkele kehtas jättää meidät tänne MUN huoneesee. Se oli ostanut ponin, kute vaadin, mut se oli tehny siit meetvurstii. Konohaanki o turha rynnii, sitä ollaa parhaillaa tuhoomas. Kai Naruton toimesta.. ota siitäki selvää sitte ite..

Vaikuttavan näköst varmaa. Ei poikettu sinne, vaikka käytii Kabuton kaa lenkil reilut tunti nelkyt sit. Okei.. mitä mä hengaan idioottien kanssa?

Odotas vaa ku herra iso herra tulee galleriaan oman koneensa kautta ja näkee mun salasuunnitelmat tän kautta.

MUT HEI: Palvelu toistaiseks pelaa. Syön parhaillaa suklaatorttuu. Aikooks ne must jonku joulukinkun, hä?..

Ainii, Kabuton rillit meni rikki. Kuunneltii tääl huonees Nightwishii ja Oro kuunteli toises huonees... vittinkö mainita... TRANCEA!111

Toistaiseks nukun huonos sängyssäni. Vaikka tietääkseni selväl suomenkielel sanoin galtsun kautta (ON MULLA POKKAA SANOO PÄINKI NAAMAA EHH!), et saisin vittu prinsessasängyn. Halusin kans huoneen sisustust.. tää on vähä... tota noi... vankilamaisen ankee. Herra iso herra ei silti aio mitää remonttireiskoja tänne kutsuu, ku ne o epäluotettavii. Vittu sanonko mitä?

Oon Oron prinsessa. Ja tää on mun prinsessapäiväkirja.

Näin mä hankin itselleni oikeudet olla sen yläpuolel. Saan palveluu.. palatsi... kuulemma saan nähdä sen vaaleensinisen irvikuvan joskus.. ehh?

Itachist kuulin jotai pientä.. mut se on selvää, et se on alkanu miehen kanssa. Ei näin ei.. sanoisi äitini..

Toi vitu imbesilli ei tajuu, et mä vaa saan lagaa täs sen hankkimas läppärikonees.. ehhh, ai se haluski et pelataa Kimblee. Oro lupas lautapelejä meil, varmaa huomenna aikoo ostaa, jahka se pääsee Disney:stä irti... tänne asti kuuluu Pieni Merenneito...

Okei okei tajuun.. pelataa erä Kimblee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.