IRC-Galleria

Kyllä taas koetellaan...Torstai 03.07.2008 15:29

Mua hieman ahdistaa, kun mua luullaan aika usein PALJON vanhemmaksi, kuin mitä olen. Kaikkihan alkoi siitä, kun mua n.8-vuotiaana luultiin 12vuotiaaksi.
Ei siinä mitään, mutta kun olin sen 12, tai no ehkä jo 13 niin ostin kavereille juomista ja tupakkia kaupasta. Eikä kyselty mitään.

Välissä toki oli hyväkin vaihe, jolloin mulle ei myyty kaupassa tupakkia tai mitään muutakaan tämmöstä k-18 stuffia.

Mutta tässä muutamia kuukausia sitten eräs poikaystäväni tuttu luuli mua Markoa vanhemmaksi (Marko 23v). Olin silloin tosiaan itse vielä 17.

Ja kun olin juhlimassa 18-vuotis synttäreitäni baarissa, niin eräs mies tuli juttelemaan ja kyseli kovasti kuinka vanha olin. Sanoin että tänään täytin 18 ja se ei meinannu millään uskoa. Väitti, että oon ainakin 25...

No kaiken huippu tietenkin oli maanantaina, kun eräs vanhempi rouvas henkilö tuli käymään työpaikallani ja rupesi puhumaan lapsistaan: "Joo sinä taidatkin olla hieman vanhempi, kuin se minun vanhimmainen..Se täytti tossa juuri 30vuotta." VOIN KERTOA, ETTÄ SIINÄ VAIHEESSA KIEHU ja PAHASTI!!! Minä sitten siihen vaan, että joo no, mä täytin tänä vuonna 18...

Ja kaikki tämä tuli mieleeni, kun tänään kävi kanttori juttusillani ja rupesi puhumaan omasta pojastaan joka on 21 ja rupesi kyselemään: "niin kuinkas vanha sää oot? kakskyt....?" Joo olen 18. KAHDEKSANTOISTA ja ylpeä siitä.

Kiitos ja näkemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.