IRC-Galleria

LaDy_Snowblood

LaDy_Snowblood

is in Chinaland

MarraskuuPerjantai 21.11.2008 22:24

Muutettiin uuteen kämppään... ei sähköjä(lauantai), soitin fortumii tilasin pikakytkennän 50e maanantaille, illal kotiin... eiii sähköjä. Soitin "niin siis tähän on laitettu että tiistaiksi".

Ostettii kauhee kasa ruokaa uuteen kotii... jääkaappi ei toimi.

Sotkan hyllyst puuttui osia, ei saatu kasattua... Saatiin osat, mut ei kaikkia, pitää taas käydä kysyy niit sieltä...

Tiputin puhelimeni vessanpönttöön, kuoli...

Ostin uuden puhelimen! Pakko oli saada mp3-soittimel... muuten toimii mut soitin hajos 2 päivän jälkeen.

Ostin kortin kanavii varten, se tippu telkun sisään... Auto ei menny katsastuksesta läpi... no meni onneks sit toisel kerral.

Keräilin pulloja hiki hatus ja laitoin tolgan viemään ne ku kävin nostaa rahaa, kassalla sanottiin "niin siis tää on lahjoituskuitti".

Meinasin myöhästyä töistä kunnes hoksasin et heii tuleehan sieltä vielä juna... kerava... savio... mitä hittoo... ei pysähtynyt keravalla, istuinki taajamajunas helsinkii, next stop pasila. Joten 20min sijaan myöhästyin tunnin...

Ehdin töihin ajoissa, akku loppu puhelimesta, saavuin kotiin ei ollutkaan avainta, alaovi lukossa, ei voinu soittaa kenellekään et tulla aukasee ovi...

Ostettiin vihdoin ja viimein verhot makkariin! Ja sit huomattiin et ei siin oo mitää mihin kiinnittää niitä.

"tänään laitan toppatakin ku on niin kylmä", se jäi vetoketjusta jumii ja ei menny kii, piti juosta sit pakkases takki auki asemalle... Ei ollut yyyyhtään kylmä.

Ostin vihdoin sen himoitsemani Ayun DVDn maksoin 50 euroo, hain sen innoissanu postista ja avasin... se oli rikki ei toimi, ei ehdi saada uutta tilalle ennen ens viikkoa... Jes veropalautusta tulee ens kuus!! Niin ja sit tuli lappukin ulosotosta "ulosmitataan veronpalautuksesta".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.