IRC-Galleria

HeissuliWeissuli!Tiistai 22.05.2007 02:35

Täl on kova matka kuume vaik reissuu viäl yli puol vuotta :). Monta päivää ja tuntia oon käyttäny suunnitteluu ja halpojen lentojen, hostellien, safarien jne. ettimiseen. Oon päätyny lähimmäksi reittiä Helsinki-Intia-Kenia-Intia-Helsinki Tai Tukholma-Kenia-Intia-Kenia-Tukholma(laivalla yli Ruattii). Intian sijaan oon miettiny myös Nepalia.. ois tosi hieno päästä vaeltaa Annapurnalle Tai Mt. Everestille (ei tietyskä liian ylös näillä taidoilla, mut oon kattonu kivoja reissuja esim. 4130 metriin Annapurnan ´base camppiin´). Ois varmasti mahtava kokemus :).

Ekax voitas kierrellä pari viikkoa Intiassa ja siältä sit lennot parix viikkoo Keniaa safarille näkemää jellonia ja seeproja ja siältä taas Intiaa.. ja pari päivää vois vaikka uhrata siihen että ihan vaa olis ja vaik rannalla löhöilis.

Rahatki saan tosi hyvin kasaan ku kovasti töitä teen :). Voip kyllä käydä hiukan rankaksi välillä ku aamulla klo.8-14 Rauhalassa ja siältä klo.15-21.15 sit Prismalle. Sit täytyis vielä Erityis pedan opinnotki siinä välissä suorittaa. Ja salillaki käydä. Noh oonhan miä joskus tehny kolmeeki työtä.. tää on viälä piäntä. Kunhan toi ´Poika´ vaan sais oman osasa kasaan ennen matkaa.

Vähäx oon ylpee itestäni.. on tullu käytyy nyt kesän alussa vähintää 5 kertaa viikos salilla/jumpilla :). Eikä inspixen loppua viäl ole näkyny :). Töihiki oon alkan taas polkemaa pyörällä.. Kotka-Rauhala-Kotka Tai Kotka-Rauhala-Prisma-Kotka. Vähintää 18 km päivässä.. ja kunto kasvaa kohisten :).

Toinen ylpeyden aihe.. pääsin Joensuun yliopiston lastentarhanopettajan koulutuksen 1.vaiheen pääsykokeista läpi :)!!! Ei tullu turhaa päntättyy sitä käsittämätöntä tekstiä totuusteorioista ja kvalitatiivisesta tutkimuksesta ja tiäs mistä siansaksasta! Nyt ois viälä toinen osa jälellä haastattelut ja ryhmätyöt ens kuussa. Uskon jotenki olevani vahvoilla.. erityis pedan opinnot, työkokemus koulunkäyntiavustajana, seurakunnalla ryhmän-/kerhonohjaajana.. lisäpisteitä lisäpisteitä lisäpisteitä :)!

Hyvä miä!!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.