IRC-Galleria

La_Reina

La_Reina

Intiaanipäällikkö Hiipivä HULLUUS

Haaste..huh huhTiistai 31.01.2006 23:25

Haaste :)

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. (Linkitän) haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Puhun yksinäni. Eikös se oo joku hulluuden ensioire..
2. Suklaakonvehtia ei voi pistää kokonaisena suuhun, vaan siitä pitää haukata puolet että näkee mitä sen sisällä on. Kato eihän sitä tiedä vaikka sinne ois eksyny jotain ylimäärästä!!?!?!?
3. Aniharvoin juon kahvikupin tyhjäksi, johtuen siitä että lähes aina laitan liikaa sokeria.. Luulis kai sitä kahdeksassa vuodessa oppineen miten sen kahvinsa juo, mutta ei..
4. Kävellessäni paikasta A paikkaan B, lasken monesti askeleita..jotenki saa matkan tuntumaan lyhyemmältä tai jotain..blääh, en tiiä..
5. Kiinnitän huomiota autoihin ja sen sellaisiin ulkona liikkuessani, ja yritän muistaa tarkasti yksityiskohtia..tämä siksi, että jos sattuisivat joskus kyttäruudussa kyselemään :DDD

Haastan

1.kottarainen
2.Satee
3.Lunatique
4.negge
5.nemuli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.