IRC-Galleria

Lamppu

Lamppu

Me viihdytämme teitä ja te viihdytte.

Lol työvoimatoimistoTorstai 05.03.2009 15:15

Soitin äsken työkkäriin siitä, että oon allekirjottanu sopimuksen Lapinniemes, ja saan siitä itelleni kopion parin viikon sisään, ku se piti lähettää ylemmälle taholle allekirjotettavaks. No, sitkun tää akkavirkailija kysyy että mikäs on mun hlötunnus ja mää luettelen sen sille. Sitten se neuvo siinä ja kerto mitä se kirjottaa sinne ja plaaplaaplaa, sitkun mää ilosena sanon että "juu kiitos moooi" ja odotan että SE katkasee puhelun( ootan aina että toinen osapuoli katkasee) mut ei se sit katkassukkaan! Täs tulee paras.

SE ALKAA PUHUUN MUSTA PASKAA SIELÄ TOISESSA PÄÄSSÄ! 8--D Aloin kuunnella et "heetkonen.." sit meinasin hajota siihen paikkaan. Emmä halunnu sanoo mitään; RYPEKÖÖN NYT SIELLÄ JA MIETTIKÖÖN KUULINKO VAI EN! Hahah. 8D Olisin tietty voinu sanoo että "öö, linja on vielä auki", mut emmä viidenny, hauskempi näin.

.. Voin toki ottaa asian puheeks ens kerralla kun meen sinne, että "onse kiva kun te puhutte paskaa asiakkaistanne". :D Hihihi. SIT SANON ETTÄ SE AIHEUTTI MUN HERKÄLLE, EPÄVAKAALLE MIELELLE KAUHEITA TUSKIA JA SAAN KAUHEET KORVAUKSET! noei.

Näin tänään. Kaheksan päivän työputki hoidettu, sunnuntaina takas töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.