IRC-Galleria

Landstr

Landstr

Happiness is real only when shared.

Vitun kusipullat.Lauantai 20.01.2007 21:17

The Wicked Man @ Nuorisokeskus Akne, Valkeakoski 19.1.2007.

Näitä en o hetkeen tehny ja ny haluan tehä ni joo.

Eli saavuimme Aknelle n. klo. vähän yli viis. Kannettiin vähäiset kamat (kitarat, basso, virppa, pedaalit yms.) sisälle ja katseltiin Essentian soundcheckiä. Toisella kitaristilla oli Harley Bentonin kitara ja meinasin nauraa. Mutta hillitsin itseni. Sen jälkeen Patouma tsekkasi ja sitten me. Jee jee.

Sitten mentiin syömään sämpylää ja juomaan vähän (minä vettä, muut jaffaa.) Jännitti aika perkeleesti kymmeniä minuutteja ennen keikkaa. Meidät myöhästyttiin spiikkaamasta ja pääsimme aloittamaan vasta kymmenen minuuttia oikean ajan jälkeen (n. 19.40)

Keikka lähti kulkuun kivasti, lähti kenkä lavalle mentäessä. Eka biisi soimaan hienolla spiikillä :'Moi.' Koko keikan ajan yleisö oli täysin jäässä. Mitä nyt tutut, joita oli jostain syystä eksynyt paikalle. Vaikka, itse pääsimme myös vasta setin jälkipuolella vähän liikkumaan alkukankeudesta. Ei pahempia mokia keikan aikana, soitanta meni hyvin. Yleisön vittumaisuus vain ketutti, mutta niin käy joskus.

Kamat lavalta ja Patouma veivaamaan. Helvetin hyvin ne jätkät veivasi Mokomaa ja Slayeriä ja itselläni ja Pertulla oli minipitit menossa aina hetkellisesti.

Hyvä keikkakokemus, ja nyt on Valkeakoskissakin soitettu. Joskus lisää keikkoja tiedossa, Sampola peruutettu.

Kiitti, mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.