IRC-Galleria

Landstr

Landstr

Happiness is real only when shared.
Keikkapaikka: Leskirouva, Toijala.
Toimenkuva:Soitetaan heviä parhaansa mukaan ja koitetaan olla mahdollisimman noloja.

Muut muistikuvat:
Kello on kuus,alkaa saundzekkaus, sano. Kuudelta saavumme keikkapaikalle tekemään soundcheckejä ja huomaamme että luulemamme tuplat puuttuvat, siis tuplapedaalit. Perttu on jo pienissä? Hetki saatiin odotella ja toinen kitaravaffari tuli myös lavalle, ihan meitä varten, voi herran skyyggeli. Vedettiin vähä rokkia ja totesimme kaiken olevan hyvin. Sit syömään palkat, eli pitsat. Oli perkele hyvää, ei voi mitään. Kunnioitus, kumarrus ja syvä pahanhajuinen kiitos Leskirouvan kokeille. Kävin hakemassa kotoa paitoja, josko saataisiin myytyä keikan jälkeen. Eikös ne sitten unohtunut kämpälle, no jeejee.

Keikka alkoi siinä vähä yli yheksä. Suomeksi 21:jotain paskaa. Miksaaja näet myöhässä, onneks vaan vähä. Rumat rokkarit lavalle ja soitin käteen. Ai mikä se sellanen kitara on? Setti alkuun Love Me:llä joka meni hyvin. Sit uus biisi, joka menis kans aika vitu hyvin. Sit Maidenia väliin ja lisää omaa. Ja uutta. Ja lopetus. Kiitos ja kumarrus. Ei mutta ei siitä noin päästy, piti mennä heittään pari encorea. Ne alta pois ja sovittiin keikka kesälle. Ei siis turha reissu.

Ja kämpälle. Loppuillasta hra Kitaristi P ja Rumpali C olivat hyvässä kunnossa. (Ote illan hupaisasta hra P:n huudosta sohvalle päästessään ''I the taiger jump to te waar!'')

Mukava kokemus näin keväästä ja pistetään vielä paremmaks Koskissa 21. pv tätä kuuta. Kaikki paikalle joo tulkaa ny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.