IRC-Galleria

Vanhenemista ja hermojen kiristelyä.Keskiviikko 23.01.2008 15:43

Ugh, te kansakunnan hipit ja pulliaiset.

Taas on se aika vuodesta kun ihminen lähenee "vuotta" lähemmäksi tuonen maita. 21 wuotta mittarissa ja eilen tuli vankka päätös tupakoinnin lopettamisestakin. On muuten perkeleen hieno paikka tämä ulkovarasto lopettamisen yritykselle... Kokoajan käytännössä aikaa ja mahdollisuuksia polttaa ja etenkin kun tuota tekemisen puutetta kun on, niin voi voi... Tuskaa.. Etenkin kun sopivasti tälle päivälle sattui työajat 8:00 - 18:00... Sama setti huomenna uusiksi. Saas nähdä kuinka hipin käy.

Mutta positiivisiinkin seikkoihin.. Perjantaihin asti kun vielä jaksaa, niin sitten helepottaa taas toviksi. Lauantai vapaapäivä ja varmaan viihteelle pitäisi silloin eksyä...ihan vain synttäreiden kunniaksi. Olé! Rankan viikonlopun jälkeen pitääkin kuosittautua ulkomaan merkeissä, elikkäs maanantaina pitäisi matkustaa aina Irlantiin saakka ja viettää muutaman päivän hermoloma Suomesta ja töistä. Saas nähdä miten hipin käy, kun paikalliset viskit ja oluset tuodaan naaman eteen. Voi luoja...

Mutta sitä ennen on hajoilun aika! Hajoilen niin pahasti töissä juurikin tekemisen puutteeseen, tiettyihin asiakkaisiin, pitkiin päiviin, sekä herra siunaa tuohon tupakoimisen lopettamiseen. Vasta muutama tunti sitten alkoi helpottaa aamuröökin himo... Perhana kun oikein tuppaa ahistamaan! Ei oo hipillä kivaa..

P.S. Töissä on sitten tosi kivaa ja tekemistä... \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.