IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.06.2006 23:18

Jaahas. Kait se pitäisi taas avautua teille uskaliaille kuulijoille/lukijoille.

Elikkäs... Taas yksi helvetin raskas työpäivä takana. Eipä siinä muuta, mutta normisti kahella varastomiehellä on helvetillinen urakka pitää varastoa pystyssä....tänään olin sitten useampaan otteeseen ainoana varastomiehenä paikalla. Vittu mitä paskaa (tm). Ja anteeksi nobbie tuo törkeä sitaatti iliman lupaa.

Työpäivä tosiaan alkoi taas aivan normaalisti vähän kaheksan jälkeen. Juuri kun saadaan portit avattua, niin yks työkaveri tulee paikalle. Sanoo pari juttua. Hengittää. Viimeistään hengityksen haistaessa tajusi, että kaveri oli ollut viihteellä. Puhetta kuunnellessa taas selvisi, että kaveri on vieläkin humalassa! Perkeleen kiva. Toinen sitten löffi ja vältteli asiakkaita ties missä ja koitti saada promillet putoaan kun mie raadoin. Mut ei perkele...Mie hoidin hommat kunnialla kotio! Vaikka pariin otteeseen oli jonoakin oikein, mutta kaikki saatiin hoidettua. Koko päivä meni sitten tosiaan siltä kaverilta aika rauhallisin merkein aurinkoa ja asiakkaita vältellessä. Eräs lausahdus jäi tosin mieleen erityisen hyvin mitä hän tokasi humalapäiten (ja selvänäkin):

"Sain muuten helvetin upean suihinoton eilen!"

Ei siinä mitään. Onnekas paskiainen. VAIKKA.....Täysin varmaksi ei selvennyt, että saiko hän sellaisen, vai antoiko hän sellaisen....Hmm....

Suikkari ei kyllä tekis ollenkaan pahaa.

Toinen juttu. Family Guy on nerokas sarja! Kattellut tässä koneella jotain clippejä ja nauranut perseen ruvelle. Puhdasta parhautta. Pakko laittaa nivaska Family Guyn dvditä tilaukseen kunhan palkka tulloo....HUOMENNA!!

HERRA SIUNAA! Huomenna on palkkapäivä! Perkeles! Huomenna samoten myös rannalle kaljaa ottamahan. Ei siinä sitten mitään. Rentoa menoa tiedossa...toivottavasti. Olisipa suikkarikin tiedossa. Vittu mitä paskaa (tm) (anteeksi jälleen...).

Kahtellaan jälleen joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.