IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 01.04.2008 21:40

Jepajee, Berliinin reissu oli tosi kehittävä loppujen lopuks. Viime vkl sitäkin kehittävämpi! Käytiin Buchenvaldin (tai joku sinneppäin) keskitysleireillä ja näin isompia uuneja kun kotipuolessa, on tämä vänkä maa! Suurin osahan sieltä oli jo purettu, siis ainakin ne rakennukset missä leiriläiset asusteli. Paikka oli kauniilla korkeella paikalla mistä oli tosi upeet näkymät ja rrraikas vuoristoilma virtas sielä mun sieraimiin! Mutta joo, oli mielenkiintonen paikka taidegallerioineen ja museoineen!

Nyt tällä hetellä mä kärsin kylmäkauden jälkeen kuumuudesta, ihan hetkessä tuli kesä ja ulkona pärjää pitkähihasella. Nyt olis pro saada jtn kylmää juotavaa. Ja saatanan suihkulähdekki lorisee tossa alapuolella ja kostaa kun join reilusti limpparia ennen lähtöö!

Niin ja työpaikkavastaavani EIJA HESSO kävi täälä! tuli eilen aamulla työmaalle ja oli tänäänkin työmaalla koko päivän. Äsken lähti pois Suhlista. Oli ihan normia ja outoo puhua suomee töissä jollekkin.

Nyt oon jo yli puolenvälin ollu kun lento on sittenkin 26 päivä lauantaina, ehdin jos oon voimissani siis viikonlopun vieton rientoihinki! JEAAAH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.