IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Antwerpen-AmsterdamLauantai 14.07.2007 02:05

Tulin yksikseni tänne Antwerpeniin,tädin luo Belgiaan, keskiviikkona ja hirmu hauskaa on ollut! Jalat ovat vaan ihan poikki päivänmittaisista kävelyreissuista...
Tänään käytiin tädin kanssa Amstedamissa. Lähdettiin sinne aikaisin, puoli 10:n junalla (suomessa kello puoli 11.) Junamatka kesti 2 tuntia.. se tuntui lyhyeltä koska nukuin koko ajan :D Sitten vihdoin saavuttiin määränpäähämme, ja täti kävi heti ostamassa meille tyhmille turisteille kartan.
Oli outoa käydä marketeissa, kun hyllyillä keikkui huumepiippuja ja kaikennäköisiä marisätkäpidikkeitä.. :S Marihuana, hasis ja kannabis oli yleisiä näkyjä kaikissa kaupoissa. Haju, mikä niistä lähti, oli aikas karsea.. Mutta näkipähän siellä sitten vähän kaikenlaista!
Käytiin Madam Tussauds'ssa ja se oli hienoin paikka mitä olen aikoihin nähnyt. Pääsin siellä Jack Sparrowin kanssa kuvaankin ;)
Kierreltiin kaikean kaikkea yli 6 tuntia, nähtiin siinä matkanvarrella useita homobaareja ja magic mushroom shoppeja... "Hymyile niin kukaan ei huomaa että syöt sieniä"
Mutta hauskaa oli, jalat vaan entistäkin kipeemmät. Pakko mennä joskus uudestaan!
Ihan mukavaa oli palata Antwerpeniinkin takaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.