IRC-Galleria

Yksi asia minusta.Tiistai 28.02.2006 11:05

[ ] mennyt vahingossa väärään junaan (en toki, mutta väärään lentokoneeseen kylläkin)

Tuo tapahtui 2003 kesällä Münchenissä, Saksassa. Olin Suomeen lähössä takasin, ja oottelin siinä että pääsis koneeseen. No, sitten ihmiset ympärillä alkaa nousta ja mennä portille, minä toki heidän mukana. Annan normaalisti lipun ja ne repii sen tarkistusosan siitä pois. Meen koneeseen, etin oman paikkani ja meen siihen istumaan.

Menee pari minuuttia ni joku buube tulee siihen ja sanoo että minä oon sen paikalla (huom! Saksaksi toki, osaan kieliä ^^) No eihän siinä mitään, hetken aikaa epäilen ja kysyn lentotsigulta, että mihin päin ollaan menossa. Neiti vastaa että Berliiniinhän me. Siinä vaiheessa iskee suunnaton hätäännys, piti mennä Helsingin koneeseen.

No, äkkiä vaan kiluineni ulos koneesta ja takasin portille pyytelemään tarkistuslipuketta takaisin. Oikea portti oli juuri se viereinen.. Onneks eivät olleet kerinneet laittaa porttia vielä kiinni. Sitten kun pääsen OIKEAAN koneeseen OIKEALLE omalle paikalle, rupean miettimään, että eivätkö ne tosiaan sen vertaa katso portilla niitä lippuja, että osaisivat estää tyhmien pohjoismaalaisten pääsyn väärään koneeseen. Tai sitten pitäisi vaan opetella minunkin lukemaan niitä kylttejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.