IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

HC RaimonlättyKeskiviikko 30.09.2009 01:13

Hyvät toverit ! On aika esitellä teille HC Raimonlätty.

HC Raimonlätty on vanhojen tuttujen ja muutaman uudenkin naaman muodostama jääkiekkojoukkue, joka osallistuu Harrastesarja vuosimallia 2009-2010(4. Lohko Länsi). Joukkue muodostuu 10 kenttäpelaajasta sekä yhdestä maalivahdista, mukana myös tietenkin valmennusjohto ja huolto. Joukkueen pelaajilla kaikilla on jääkiekkoura ollut jäissä vuoden jos toisenkin. Usella hieman enemmänkin...

Raimonlätyn maalivahtina toimii Heikki Uusitalo. Uusitalo kuuluu Raimonlätyn suurimpiin taustatekijöihin ja oli mukana starttaamassa koko hanketta. Kuuluu joukkueen suuriimpiin vastuunkantajiin.
Kenttäpelaajista pitää nostaa ensimmäisenä esiin joukkueenjohtajanakin toimiva Mikko Sinikallio. Sinikallio on kerännyt joukkueen kasaan ja hankkinut muutaman uudemman kasvon valmentajan valvovan silmän alle. Sinikallio itse pelaa keskushyökkääjänä ja toimii myös joukkueen varakapteenina.
Raimonlätyn kapteeniksi valittiin yksimielisesti Joel Mattjus. Puolustuksessa isoja minuutteja raatava Mattjus oli ensimmäisiä värväyksiä Raimonlätyn rosteriin.
Toisena varakapteenina toimii myös heti mukana hankkeessa ollut Niko Lehtinen. Lehtisen pelipaikka on hyökkääjä.
Puolustuksessa Mattjuksen lisäksi luutivat Santeri Ojala sekä Matias Oikari. Näistä Ojala kuuluu niin sanottuun ydinporukkaan joukkueen sisällä jos sen niin voi sanoa. Tai ainakin oli tietoinen Raimonlätyn tulevaisuudesta ennen Oikaria. Ojala kuuluu joukkueessa enemmän puolustavan puolustajan rooliin, kun taas Oikarin vahvuudet tekevät hänestä vankan hyökkäävämmän puolustajan.
Hyökkäysarsenaalissa niin sanottuja tuttuja naamoja valmentajalle on Lehtisen lisäksi Jaakko Kuitunen ja Kalle Sulin. Kuitusen meriitteihin kuuluu mm. Tampereen yläasteiden välisten kiekkokisojen mestaruus ! Tällöin Kuitunen edusti joukkueessa 1. ketjua "A" rinnassa. Sulin oli mukana myös Kaukajärven yläasteella lätkäpiireissä. Pitkä miinus Tapparahistoriasta....
Uudempia kasvoja valmentajan silmien alla ovat Janne Päivinen, Matias Salonen sekä Matias Penttilä. En sen tarkemmin ala pelaajia arvioimaan, mutta Päivinen on ollut mukana ainakin Levonmäen höntsyillä, kun taas Salonen ja Penttilä ovat Sinikallion scouttauksia.
Raimonlätyn vastuuvalmentajana toimii Leppi Lepaus. Valmentajan läsnäolomahdollisuudet rajoittuvat hieman oman lätkäharrastuksen takia, mutta aina keretessään on paikalla johdattamassa Raimonlättyä loistaviin suorituksiin ja murskavoittoihin, kohti Harrastesarjan voittoa.
Apuvalmentajana toimii Teemu Lepaus. Vastuu on lähinnä vastustajien psyykkaamisessa, mutta pystyy loihtimaan maagisia taktiikoita.
Maalivahtivalmentajan toimii Ilveksen leivissä jo pitkään toiminut Santeri Leppänen. Leppänen on toiminut yhteistyössä Uusitalon pitkään jo monia vuosia, joten Raimonlätyn peleissä tullaan näkemään varmasti mahtavaa maalivahtityöskentelyä.
Huoltoasioista huolehtii kaksikko Verneri Uimonen - Toni Kortteus. Uimonen tulee todennäköisesti toimimaan Kortteuksen oppipoikana, koska Kortteuksella on kokemusta alalta jo salibandykentiltä. Mehuja pitäisi siis peleissä riittää.
Viimeisenä muttei vähäisimpänä johtoportaasta esittelyyn Elias Markkula. "Eki" hoitaa otteluiden kuvauksen ja pelaajien haastattelut. Näistä pääsette nauttimaan Raimonlätyn kotisivuilla( http://hcraimonlatty.tk/ ) "Videokeskus" osiossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.