IRC-Galleria

Li||iputti

Li||iputti

OFF WITH HER HEAD!

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 02:24

Hihiihii että tykkään lapsista ne on niin sulosii ja sulosii ... Mut olin vahtiis tänää mun isoveikan lapsii mutta ei siin kaikki aina kun käsketään mennä ylös leikkimään menee mun ja siskon naamat valkoseks koska nää pienet ''kiltit'' lapsoset repii ja hakkaa. Jouduin olee tänää hevosena mull on polvet mustelmilla ja selkä kipee kun tää fiksu lapsi repi leikki hevoseltaan satulan suitset ja ne jalka hommelit ja puki ne mulle TT.TT toinen piereskeli semmosta vauhtii että tuntu istuvansa Hitlerin kaasukammiossa. Oikeesti se on kun kauhu leffa josta ei selviä jatko osaan.
Huomenna pitäis lähtä saattaa siskoo ja sen kaverii junaa kun ne lähtee miittii Lahtee ja mä hyppään kaverin mopon selkää ja ajetaa niille pelaa koko päiväks. Tarviin mukaan Wiin ja Gamecuben ja pari leffaa ja tietenkii pari pelii ainakii Mariot ja Zeldat ja ehkä jotaa muutakii. Karkkii tulee taas syötyy niin että maha turpoo ku pullataikina.

JA MURRRRR JUMANKEKKA DION KONSERTTII SIIRETTII SAAKELI!! //Noh kylläkin päiväl mut silti sinne on nyt kauemmin aikaa.//

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.