IRC-Galleria

Libertina

Libertina

Paragon of Vice/Countess of Delusions

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hyvinvointivaltiostaTiistai 22.10.2013 16:51

mulla on tehty kahden kk:n päätös. ilmeisesti tuki on evätty. ts. en saa mistään tuloja, en pääse lääkäriin, hakemaan lääkkeitä, maksamaan velkoja yms. nyt kun kattokin on viety pään päältä ja tuet evätty. olo on oikein mehevä. näinkö "hyvinvointivaltio Suomi" toimii? että kun ihmisellä ei ole enää kattoa pään päällä niin se voi hyvin kuolla nälkään? mutta toisaalta, jos en saa rahaa enkä osta mitään, en myöskään maksa veroja.

mä en tätä hommaa tähän jätä. vaikka ainoa toive olis että saisin maksettua velkani ja sen jälkeen tappaa itseni niin nyt on menty liian pitkälle. ihmiseltä kun ei voi evätä viimesijasta toimeentulotukea. sen mä vaan sanon että jos ei hyvällä ni sitten pahalla!!!

post scriptum. mun pitää tietenkin vielä hakea tuolta kilometrien päästä mustaa valkosella että tää todellakin on totta, voi olla että hätäilen tai etten ole toimittanut tiettyjä liitteitä(päätös on tehty pyydettyjen liitteiden perusteella), mutta jos KETÄÄN kiinnostaa kuinka hyvinvointivaltio Suomessa toimii niin voin toimia tässä kruunamattomana totuudentorvena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.