IRC-Galleria

LifeIsGrape

LifeIsGrape

it`s summertime!!!

14.2.07 valentines dayKeskiviikko 14.02.2007 13:27

Eipä oo tullu hetkeen kirjoitettua...Viikonloppuna oltiin lauantaina Brisbanessa juhlimassa The Beatissä (again) ja sunnuntain-aamuna klo viideltä oli herätys ja lähtö Byron Baylle. Löysimme jopa oikeaan bussiin. Ihanan tyhjä oli bussi...noin 10henkeä. Hyvin mahtui. Matka Lismoreen kesti n 3tuntia, jossa bussimme oli hieman myöhässä. Siellä seuraava bussikuskimme kiltisti odotteli kun kävimme vielä toiletissakin...Huomasimme olevamme ainoat bussiin menijä...lukuunottamatta jo bussissa olleita kahta varsin rumaa miestä...Päästyämme Byron Baylle, ihmettelimme, että missä oli kaikki se kauneus jota meille oli niin hehkutettu. No, biitsi oli kyllä ihana.

Ekana päivänä vain käväisimme siellä kun unohdettiin aurinkorasvat hostellille. Tyydyimme myöhemmin uima-altaan reunalla loikoiluun. Huonetovereinamme meillä oli kaksi kanadalaista tyttöä. Suunnittelimme ihanaa biitsipäivää maanantaille...Illalla kävimme vielä kiertelemässä pari baaria, mutta suunnistimme jo laittoman aikaisin nukkumaan. Aamulla tietenkin satoi vettä...iltapäivästä hieman selkeni, muttei se päiväämme pelastanut...Klo 16 oli lähtö takaisin Brisbaneen...Ihan omalla yksityisbussilla, kun muita matkustajia ei ollut.

Brisbanessa oltiin noin puoli tuntia etuajassa. Vähän roskaruokaa piti käydä vielä mässäämässä ja sitten bussilla "kotiin". Juuri kun päästiin sisälle alkoi hirveä salamointi ja sade. Ja kestikin sitten myös tiistaipäivän ja seuraavan yönkin vielä. Viime yönä muut olivat heränneet, kun joku mummo oli kiljunut pihalla ja huutanut, että miksi hänet on tänne jätetty. Meitsi se vaan nukku mummon hädästä tietämättä. No se oli ollut vaan eräs dementoitunut asukas oman huoneensa ulkopuolella. Hehhehheee...

Ensi lauantaina olisi suunnitelmissa mennä Brisbaneen tutustumaan vielä ihan päiväsaikaan ja sunnuntaina viettää ihan tekemättä mitään -päivää...Sellaista ei olekaan vielä ollut kuin yksi tähän mennessä ja luultavasti tämä on myös viimeinen.

Seuraavana viikonloppuna suunnistetaan taas Surfers Paradiselle. Varattiin itsellemme paikat riippuliitoon...Hui, uskaltaakohan sitä...no nyt se on pakko uskaltaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.