IRC-Galleria

Rap!Keskiviikko 06.08.2008 15:54

DEDICATED TO VILLE KNUUTILA/ BDB's =)

06.08.08 12:44 <Lightman> Heitän keihästä pitmmälle kuin marco bjurström ja jammu setä yhteensä, läpeensä, paha ihminen kuin koiran raiskaaja tumma ratsastaja lännen! Bitches!

06.08.08 12:46 <Lightman> Snaijaaks tätä, elämätä eletään kuin rasmuksen lauri paskaa musaa ja paskoja karamellejä kalliita rahaa riittä kun peltoja f-f-f-falling niittää vittu, him on emopaskakusiripulia kun laulan teille mun omia lauluja nalle luppa korva seikkailee taas, pörheä ja lerputtaa! Bitches!

06.08.08 12:48 <Lightman> Haistax rahan räp vaistoax pahan jou saatana hönkii selkään mä niin pelkään ku räppii rustaan seivästä hyppään niinku anna kurnikova ihan molona ainaki monta metriä makkartaa syön kun käytän jakkaraa lamppua vaihtessani autoa pahuuden lähettiläs kuole räp ampuu halukiolla naaman tohjoksi lapiolla! Bitches!

06.08.08 12:51 <Lightman> kaunis kohtalo seppo räty seipään heittää otsalohkosta läpi mersun takapenkille jossa onkijo jou koko rähinä records bitch even more than tupak shakuur marlboron punasta polttaa ja luoti tulee auton ikkun läpi deathrow rekords pahuus masta kill wu tang klan ja moni muu heittää riimin jos toisenkin sieltä tullaan nylon beat! Bitches!

06.08.08 12:59 <Lightman> Riimikuningas tsingiskaan kuin frederik ratsaastaa tummala hevos dannyn vanhalla datsun sata aalla pahuuden sanoma vittu jou räp wu tang kun ammun teitä bitches valkoisia harppuunalla heitän olut pullolla karjala takas tumma neekeri rakas, taja, lastaa trukkiin isoja pelargonia ,kukkii ja sä kummarat mua ja mun katepillar rön mikko alatalo vittu! Bitches!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.