IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 30.05.2009 02:10

Kuulin tarinan pojasta, joka oli tytön paras kaveri , mutta salaa rakasti tyttöä ja ei uskaltanut kertoa sitä hänelle koska pelkäsi että tyttö kieltäytyy ja, kun hän viimein uskaltautui kertoa sen hänelle niin tyttö kertoi tapaavansa ihanan nuoren pojan, jonka kanssa hän menisi leffaan tänä iltana.poika ei halunnut pilata tytön päivää vaan onnitteli ja antoi tytön mennä leffaan.

Myöhemmin poika soitti tytölle mutta tyttö ei vastannutkaan ja poika pelästyi ja soitti tytön äidille.Tytön äiti sanoi että tyttö ei ole vastannut hänenkää puheluihin eikä ole tullut kotiin. Poika huolestui entistäkin enemmän ja meni katsomaan leffa paikkaan olisiko tyttö täällä.

Kun poika saapui leffa paikan eteen täällä ilmoitettiin että koko paikka ei ole ollut koko päivänä auki. Poika kuuli tytön itkevän talon takana. Poika juoksi talon taakse katsomaan mikä tytöllä oli hätänä.

Tyttö huusi pojan tullessa että "VARO TAKANA" ja silloin joku otti poikaa takaraivosta ja heitti pojan seinää päin. Tyttö sulki silmät, koska tämä nuri mukava poika osottautui vanhaksi pervoksi, joka huijaa nuoria tyttöjä netissä ja tämä mies osoitti tyttöä haulikolla ja sitten kuului "BUMM"

Kun tyttö avasi silmänsä hän näki että poika oli pelastanut tytön menemällä itse luodin eteen. Luoti oli osunut poikaan ja poika oli yltä päältä veressä.

Tyttö halasi poikaa ja sanoi että hän juoksisi hakemaan apua, mutta poika ei antanut tytön mennä vaan sanoi tytölle rakastavansa häntä ja että katuu ettei sanonut tätä aikaisemmin.

Tyttö sanoi pojalle rakastavansa myös syvästi häntä ja pelkäsi että poika haluaisi olla vain kaveri ja siksi ei sanonut pojalle rakastavansa häntä.

Poika kuoli tytön käsiin ja ampujaa ai koskaan saatu kiinni .


Tämä tarina perustuu tosi tapahtumiin. Älä ikinä luota netti suhteisiin, ja kerro henkilölle jota rakastat että välität hänestä ennen kuin on liian myöhäistä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.