IRC-Galleria

Lillabeth

Lillabeth

Remember to live for love

blaaaaaaaaaaaaaaaaaTiistai 24.01.2006 13:09

kohta alkaa ruotsin tunti.. :(
tyhmää.. ruotsi on ihan perseestä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! argh! :(
ja se on tylsää!!! hää, latasin mp3 :ni radiotyön tunneilla kun oltiin "peliluolassa" tietokoneilla.
ylhäällä siis. oli kiva kiivetä alimmasta ylimpään. no tulipahan ainakin liikuntaa. mut mulla on ens jaksossa liikunta niin ei tarvis kyl tulla liikuntaa.. lauantaina oli kivaa :)
oltiin Iitulla yötä siis 7 meistä, emmi lähti jo illalla. me vähän valvottiin.. xd kolmen aikaan katottiin viel yhtä leffaa.. :) sen jälkeen pelattiin korttia ja juteltiin ja yksitellen kaikki meni nukkuun, paitsi mä, ansku ja jenna. meistä ansku nukahti eka ja vielä joskus 8 aikaan käytiin parvekkeella, olin vaan jennan mukana kun jenna ei halunnu mennä yksin tupakille. xD mä näytin varmaan tosi hassulta kun olin makuu pussissa sillain et vaan pää näky. sen jälkeen lauleltiin jotain jennan kaa ja sit nukahdettiin. ehkä n. puol 9 ja sit herättiin n. puol 12 eli noin kolmen tunnin unet saatiin.. xD sit aamulla jotkut lähti ja me muut katottiin vielä 2 leffaa. molemmat oli hyviä, ainakin siinä mielentilassa.. xD rupesin taas selittään eikä tälle näy loppua. xD
meillä oli yhteensä 5 leffaa: truth about love, scary movie 3, unelmien naapuri, rakkautta vai (love actually), not another teen movie ja joku mitä en nyt muista.
meen pelaan korttia. moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.