IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Rebekka Kaarina Leino<3Sunnuntai 16.03.2008 02:12

Miten tän kertoisin? Miten selittäisin? Miten tän kaiken kertoisin? Et oot yks tärkeimmist mulle, yritän nyt kertoo sen sulle. Rakastan joka asiaa sussa, ja jos ettisin niit vikoja, ne kaikki olis mussa.
Sä teet musta kokonaisen ja samalla maailman onnellisimman ihmisen. En tarvii rahaa, haluun ettei sul tapahtu koskaa mtn pahaa.
Voisin maailmanympäri takias kiertää, autan sua jos sua jalast hiertää. Lupaan olla aina sun vierellä, kalanticityy yhdessä kierrellä, mut ehkä kalantii ei enä 69 vuotian oo, sillo vaihdetaan taivassaloo. ja jos sul on kylmä käsistä, tartun sua kiinni kädestä, lämmistän ja pidän kovaa kiinni, ettei tuuli sua vaan mukanaan veisi, jos joku sua pelottaa, aijjon sua koko loppuelämäni turvaa. Sillon kun aurinko paistaa ja on hyvä sää, tajuun ettei tää oo mtn unta pettävää, että oon oikeesti sun kanssa enkä peiton alla nukkumassa. ja jos sun silmästä kyyne valuu, en aijjo pystyttää mtn hirttonaruu. van itken sun vierellä ja odotan et oot tas paremmalla mielellä, et voidaan yhdessä käsikädessä kalantivityy kierrellä.<3
rakastansua<3

by:linda

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.