IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.02.2006 18:35

Vastaan haasteeseen.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

En tiedä, mitä ajattelette kun kuulette tämän minusta, mutta ei se mitään kellokosken suljetulla on meille aina tilaa.

Eli viisi asiaa ja/tai kummallista tapaa, tms.

1. Tein tätä ennen enemmän mutta joskus vieläkin kun istun sohvalla ja katson jotain tylsää ohjelmaa suljen toisen silmäni ja alan peukalollani "piirtää" lähimmän huonekalun ääriviivoja.

2. Kun olen jossain menossa -yleensä bussissa- ja kuulen hyvän biisin kuvittelen olevani musiikkivideossa ja olen vaihtelevasti esim. tyttö joka on juuri jättänyt poikaystävänsä tms. Kuvitelmaan kuuluu se, että otan tilanteeseen sopivia dramaattisia ilmeitä ja nojaan kättäni tyylikkäästi bussin ikkunalautaan. Kyseessä voi olla myös elokuvan alkukohtaus.

3. Jos joku on ollut ilkeä minulle kuvittelen että kun näen sen henkilön seuraavan kerran ja JOS hän on taas minulle ilkeä, sanon tämän ja tämän lauseen hänelle takaisin ja olen kerranki valmistautunut riitatilanteisiin enkä vaan tee "pikkuMiroja" eli ala vollottamaan tai ole ihan hiljaa. Ikävä kyllä joudun vain harvoin -jos koskaan- uusintatilanteisiin minulle ilkeiden ihmisten kanssa.

4. Pidän konsertteja huoneessani ja kuvittelen miten juuri tietyt ihmiset ovat yleisössä ja katsovat minua ihailevasti. Osaan tottakai laulaa upeasti -vaikka siis en oikeasti osaa- ja kaikki ovat aivan ällistyneitä kun tanssin kuin Shakira ja laulan vielä miljoona kertaa paremmin. Tähän kuuluu joskus myös se, että katson samalla heijastustani ikkunastani ja ihailen miten coolilta näytänkään.

5. Tätä viidettä on hankala keksiä, koska yksi omituinen tapani on pakko sensuroida. No, ainakin aika usein ennen clubille menoa harjoittelen tanssiliikkeitä ollakseni varma että osaan yhä tanssia.

Näitten lisäksi minulla on tiettyjä omia pakkoneuroosejani, jotka tulevat ihan automaattisesti. Että joskus minun on pakko astua molemmilla jaloilla yhtä monta kertaa tai painaa sormella jotain juttua yhtä monta kertaa. Mutta nämä eivät siis ole mitään elämää haittaavia juttuja! :)

Haastan mukaan:

mjln
romy_s
visage
ncn
castana

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.