IRC-Galleria

miten niin tapaturma-altis? :DLauantai 28.02.2009 23:55

Kaikki alkoi melko harmittomasti. Tänään olen koittanut siivota ja siivoamiseen kuuluu mm. pyykkien pesu. Toista koneellista kuivumaan laittaessani haistoin täpäkän ohenteen tuoksun ja soitin siskolle, joka käski pestä koneellisen uudelleen esipesun kanssa. Vasta toisen kerran pestyäni, huomasin että joku oli joko rikkonut tussin mun pyyhkeeseen tai piirtänyt siihen ja se en ollut minä... ja nyt kaikki alushousut haisee tussille.

Noh, toista kertaa samaista koneellista pestessäni ja samalla tiskatessa alkoi pyykkivesi tulvimaan suoraan tiskien joukkoon. Sitä vettä sitten roudasin ämpärillä eestaas keittiön ja vessan väliä, kunnes koneellinen oli valmis. Jippii, nyt on sitten putket tukossa!

Aloin sitten tyhjentämään allasta ja tiskialtaan alakaappia, jonne tulvi vettä kun koitin pumpata
viemäriä auki viemärin lutkuttimella.

Kaivoin allaskaapista ulos imurin, josta irtosi virtanappi ja jonka teippasin kiinni koska sen kiinnikkeet menivät rikki.

Kun pakkasin allaskaapin tavaraa laatikoihin, pudotin vahingossa vaniliinisokerin ja suolan maustekaapista lattialle, jonka vuoksi lattia on täysin valkoinen. En vittu varmana siivoa nyt!

Samalla suolaa ja sokeria putosi pikkukattilan pohjalle ja kun koitin tyhjentää kattilan sisältöä roskikseen, koko kattilan pohja putosi sinne.

Nyt aion meikata ja toivottavasti en riko mitään sitä tehdessäni. Sitten menen ja vedän perseet ja rikon toivottavasti vain julkisien tilojen omaisuutta. Kuinka monta asiaa sinä saat paskaksi alle puolen tunnin..?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.