IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

Khihihihi ja ahihihihi.Sunnuntai 07.01.2007 19:41

Jee jee jee, yatta yatta yatta yatta. HAPPATAI. \o/ Aivan. Järki lentää jälleen kaukana jossain Kiinan muurilla. Mikäs yllätys se oli?

Eilen oli Seinäjoen animeyhdistyksen kokous ja vihdoinkin yhdistyksemme sai nimensä eli Seinäjoen Otakut (elikkäs nyt kaikki jotka hyöriipyöriirallallaa semmoisen ison porukan kanssa, jonka maskotti on nakkimakkara, ettii Seinäjoen Otakut -yhteistön täältä, arigatoo o/). Hienoa hienoa. Katottiin siellä animea. Elfen Lied oli ihan mukava. Verrrrrrrrta oli paljon. Ja irtopäitä. Minä tosin keksin siitäki whineämisen aihetta ku oli niin mielikuvituksettomia tapoja kuolla. Pää irti, torso keskeltä kahtia, kädet irti, jalat irti... Plaah, tuttua tavaraa. Olihan se ihan kivaa ajantappoviihdettä. Tosin se oli jo jotain ku kynä lensi päästä läpi ja sydän mosahti ulos rinnasta. Propsit tästä. Mikähän se yks anime oli, jonka aikana koisasin... No jaa, tuo kyllä nyt varmaan kerto paljo, ettei paljoa kiinnostanu. GTO:n aikana lähdettiin grillille hakemaan sapuskata. Ranskikset kaikilla mausteilla, kitoos. o/ MÄMMÄM. No juu. Sitten mentiin Hennalle remuamaan. Eli no-lifettämään. xDD Makoilin lattialla ja söin poppareiden jämiä kiposta. Ja poltin puhe-elimeni teellä. Jautsis. Zidden godia med Tomo. Oli henkevää. Joo joo. Kolmen maissa jo nukkumaan. Outoa, outoa. O_o

Tänään. No life. Sniffsnöffsnäffsnuffsnaffsneffsnyff. Joo. Henna from Kurikka heitti nakin:

"Kirjoita kymmenen ystäväsi nimi ja perään joku kappale josta pidät, ja joka kuvaa kyseistä ystävääsi, muistuttaa sinua hänestä tai tunteitasi häneen. Laita myös biisin esittäjä. Lopuksi nimeä kappale, joka kuvaa kaikkia ystäviäsi."

Eijei, kuules Henulihänylihiipparihevarihässiäinenkultapienihönöplaaplaamitäkaikkeamuutatähänvoisinkaantämänhetkisessähiemansekavassamielentilassanikeksiäkään, minulla ei ole kymmentä kaveria. Tai voisinhan minä tuohon ninjakerhon hämyräiset heppuset tunkea, mutta niitähän on enemmän kuin kymmenen. Joillekin tosin voin valita tässä aivan sen suurempia miettimisiä biisin:

Jossu ~ Dir en grey - dead tree (haluaako asianomainen kenties kuulla syyn tähän valintaan? xD)
Jauho ~ Bad Religion - Infected *reps*
...
...
...

Ööh, joo. Kahdelle osasin valita. xDD Hyvä Tossu. Henna from Kurikalle minä valitsisin... usko tai älä Hempukka, mutta minä ottaisin sulle sen, minkä valittit mulle eli SEN. Sä vaan liityt siihen liikaa. x'3 No hard feelings, y'know. Mutta yhteisesti koko ninjakerholle valitsen kappaleeksi tämän: RIKU AVANTO JA SPERMAISET NAKIT - SUPERNINJA! \\o o// _o/ \o_ \o/ *väsynyttä naureskelua* Kyllä se nyt vain on niin lapsukaiset, että Tossu-setä taitaa lopettaa tämän oudon jutun vääntämisen tähän, ettei ihmisiltä lähde järki heti kättelyssä sillä Tossulta se lähti jo ennen kättelyä. *naurua omalle typerälle vitsilleen* No joo.

Hei hei, pikkunaperoanarkistit. Tossu kirjoittaa taas. Kunhan jaksaa/muistaa/viitsii/viiveiltään ehtii.

Sayonara. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.